Itt az idő: annyi együtt töltött év után idén ősszel végleg elbúcsúzunk a Gazdagmami dobozos termékektől.

Sok szép évet töltöttünk együtt. Együtt sírtunk (ha a technika ördöge megviccelt bennünket), együtt kacagtunk (amikor jöttek az eredmények). Szerettétek őket, sokat hallgattátok autóban, néztétek számítógépen, Gazdagmamik (és papik) ezrei tanulhattak róluk, ám az idő mindenki felett eljár...

A régi CD-k és a dobozok ideje azonban lejárt. Sokan írtatok, hogy már nincs CD lejátszótok, praktikusabb, jobb az online és a letölthető tananyag.

A régi jó CD csomagok most nyugdíjba mennek. Az új tréningek már mind online felületre kerülnek fel (és a régieket is innen érhetitek el ezentúl és többet közülük meg is újítottam).

De mielőtt végleg elbúcsúznának visszatérnek egy búcsúkörre: a maradék készletet ugyanis kiárusítjuk.

Potom összegekért juthatsz hozzá a tudáshoz. Tökéletes állapotú csomagokról van szó, amiket számítógépen lejátszható CD lemezen kapsz meg dobozos csomagolásban. A csomagok többsége 2 lemezt tartalmaz (némelyik 3-at). A rajtuk található anyagok ugyanazok, mint amiket az online tréningeket kaphatsz meg.

Hogyan juthatsz hozzá?

Egyszerűen: Augusztus folyamán minden szerdán 1-1 napig 1-1 terméket érhetsz el. Alább találod meg, melyiket, mikor tudod majd elérni:

Augusztus 21. Szerda: Könyvmarketing Tudáscsomag

Benned is van egy könyv? Esetleg már meg is írtad, de nem tudod, hogyan lehetne népszerűsíteni, bevinni a boltokba és minél több olvasó kezébe eljuttatni? Most megmutatom azt a módszert, amivel 4 könyvem vált bestsellerré és tovább több, mint 100 könyv kiadásában segítettem.

Most augusztus 21-én szerdán éjfélig 10.000 Ft kedvezménnyel lehet a tiéd! Klikk ide érte!


Augusztus 28. Szerda