Itt az idő: annyi együtt töltött év után idén ősszel végleg elbúcsúzunk a Gazdagmami dobozos termékektől.

Sok szép évet töltöttünk együtt. Együtt sírtunk (ha a technika ördöge megviccelt bennünket), együtt kacagtunk (amikor jöttek az eredmények). Szerettétek őket, sokat hallgattátok autóban, néztétek számítógépen, Gazdagmamik (és papik) ezrei tanulhattak róluk, ám az idő mindenki felett eljár...

A régi CD-k és a dobozok ideje azonban lejárt. Sokan írtatok, hogy már nincs CD lejátszótok, praktikusabb, jobb az online és a letölthető tananyag.

A régi jó CD csomagok most nyugdíjba mennek. Az új tréningek már mind online felületre kerülnek fel (és a régieket is innen érhetitek el ezentúl és többet közülük meg is újítottam).

De mielőtt végleg elbúcsúznának visszatérnek egy búcsúkörre: a maradék készletet ugyanis kiárusítjuk.

Potom összegekért juthatsz hozzá a tudáshoz. Tökéletes állapotú csomagokról van szó, amiket számítógépen lejátszható CD lemezen kapsz meg dobozos csomagolásban. A csomagok többsége 2 lemezt tartalmaz (némelyik 3-at). A rajtuk található anyagok ugyanazok, mint amiket az online tréningeket kaphatsz meg.

Hogyan juthatsz hozzá?

Egyszerűen: Augusztus folyamán minden szerdán 1-1 napig 1-1 terméket érhetsz el. Alább találod meg, melyiket, mikor tudod majd elérni:

Augusztus 28. Szerda: Konverzió Tudáscsomag

Ha úgy érzed, hogy az értékesítési oldalaid, a kampányaid, a hirdetéseid soha nem érik el azt az eredményt, amit elérhetnének, ez a tudásanyagunk segít javítani az eredményeiden. Megérheted belőle, mitől lesz jobb egy értékesítési szöveg, ütősebb egy kampány, eredményesebb egy hírlevél.

Most a kivezető akcióban augusztus 28-én szerdán éjfélig 18.900 Ft helyett mindössze 5000 Forintért viheted el Klikk ide érte!


Szeptember 4. Szerda Készíts Online Tanfolyamot!