A Gazdagmami.hu bemutatja

Megvalósítás a köbön:

Egy délután alatt megtudhatod, hogyan készíts vevőszerző tartalmakat és elkészítheted őket a következő 3 hónapra előre!

Semmi halogatás - csak hatékony megvalósítás!

2023. december 8.

Sorra készíted a Facebook és Instagram tartalmakat, de csak lájkokat kapsz, vevőid alig lesznek belőle?

Nem akarsz nyomulós tartalmakat készíteni, ezért nem mersz kitenni semmit, ami reklámnak tűnik, de így meg nem tudod, mire is jó a közösségi média jelenléted igazán?

Tarts velünk a Vevőszerző Tartalom Készítő Workshopon, ahol:

- megmutatom, milyen típusai vannak a vevőszerző tartalmaknak,
- hozok rengeteg példát és mintát, hogy megértsd, nem csak nyomulva és unalmasan lehet eladni a közösségi médiában,
- megmutatom a bevált vevőszerző stratégiákat a közösségi médiában és segítek kialakítani a sajátodat,
- majd pedig megmutatom, hogyan tervezd meg a vevőszerző tartalmaidat az Instagramon és a Facebookon,
- ÉS mindezt ott helyben el is készítjük 3 hónapra előre!

Decemberben rászánsz egy délutánt - márciusig már nem kell többet foglalkoznod vele! Jól hangzik, nem? 😉

Mi történik majd az  online workshopon?

 • leülsz a géped elé a megadott időpontban (sehova nem kell elmenni, akár a világ másik végéből is velünk tarthatsz)
 • elsőként megmutatom, milyen vevőszerző stratégiák léteznek a közösségi médiában (8 féle van) és segítek kiválasztani, melyik is való neked
 • utána megmutatom, milyen ötleteket használhatsz a vevőszerzésre, milyen tartalomtípusokkal érdemes dolgoznod
 • megmutatom, milyen tartalmakkal szerezz vevőket az állandóan kapható termékeidre
 • megnézzük, hogyan keltsd fel a figyelmet a szolgáltatásod, az időpontfoglalásod iránt
 • megmutatom mi a különbség a vevőszerző tartalmak között a Facebookon és az Instagramon, mit kell másként csinálnod
 • mutatok néhány példát kampány posztokra és felépítünk egy teljes több posztból és sztori elemből álló kampányt
 • megmutatom, milyen tartalmak azok, amik nem nyomulósak, hanem felkeltik a vevő figyelmét, érdekesek, hasznosak vagy éppen szórakoztatóak és végül mégis eladnak
 • elkészítjük a vevőszerző tartalomtervedet 3 hónapra előre
 • majd pedig el is készítjük a hozzá tartozó posztokat (képanyagok + szövegek)
 • hírfolyam és sztori posztokat egyaránt készítünk majd
 • megmutatom azt is, hogyan állítsd be és időzítsd a posztokat a maximális elérés érdekében
 • Mit tegyél, hogy sokan kattintsanak? Az Instagramon ez trükkösebb (hiszen a posztok alá nem tudsz kattintható linket tenni, de megtanítalak arra, hogyan érd el, hogy a névjegyedben található linket minél többen kattintsák), a Facebookon pedig a linkkel rendelkező posztok gyakran kisebb elérést kapnak, kivéve, ha ismersz néhány szövegezési és beállítási fortélyt, amit a workshopon megtanítok majd neked (én is ezekkel érem el, hogy naponta több százan kattintsanak át a honlapomra)
 • Fizetős kiemelések: ezekkel tudsz még több vevőt elérni, megmutatom, mikor és hogyan érdemes kiemelned a vevőszerző posztjaidat és mit állíts be, hogy amit erre költesz, az ne ablakon kidobott pénz legyen

Hogyan is fog kinézni ez a workshop?

Itt nem lesz elmélet vagy előadás, csakis gyors alapok, utána pedig megvalósítás!

 1. ONLINE WORKSHOP Sehova nem kell elmenned, csak leülsz a géped elé és élőben követheted az előadást. Az adás 12-16:30-ig tart, menet közben tartunk majd 2 15 perces szünetet. Ha menet közben el kell menned vagy nem tudsz végig itt lenni, utólag is végignézheted a teljes anyagot felvételről.
 2. KÉRDEZÉS Az élő adás alatt végig kérdezhetsz, segítek. Pont úgy, mintha egy valódi workshopon ülnénk. Ha pedig szükséges, rá is nézek a képernyődre, hogy ne akadj el semmivel.
 3. TECHNIKA Nem egyedül kell rájönnöd, mi hogyan működik, hanem minden kis részletet megmutatok, ha pedig elakadnál, segítek.
 4. KIEGÉSZÍTŐK Az élő adásban a saját képernyőmön mutatom meg, mit hogyan csinálj, de felhasznált kódokat, leírásokat utólag pdf-ben is letöltheted majd.
 5. KITALÁLJUK Sokan nem mernek kampányolni vagy reklámozni a követőiknek, nehogy nyomulósnak tartsák őket, pedig egy jó tervvel és érdekes, hasznos vagy éppen szórakoztatva tanító posztokkal ez sikerülhet anélkül, hogy elveszítenéd a követőidet.
 6. SZÖVEGÍRÁS A workshopon képes-szöveges és galéria posztokat készítünk majd és nem csak a képanyagot, hanem a hozzá tartozó szöveget is elkészítjük, valamint megmutatom, hogyan időzítsd be őket, mire figyelj oda.

Gyakori Kérdések a Vevőszerző Tartalom Készítés Workshoppal kapcsolatban

Csak Instagramon vagyok jelen, így is érdemes jönnöm?
Igen. A workshopon Instagram és Facebook posztokról egyaránt lesz szó. Mutatok hasonlóságokat és különbségeket is, de sok átfedés is van a kettő között.
Induló vállalkozó vagyok, érdemes résztvennem?
Ha elkezdted már a kommunikációt a Facebookon és az Instagramon, akkor igen. Persze enélkül is sokat tanulhatsz csak a gyakorlati rész nem lesz még azonnal hasznosítható a számodra.
Nincsenek még követőim, így is résztvehetek?
Igen, de ezesetben a vevőszerző tartalmaidat vagy kiemeléssel érdemes ismertebbé tenned (ennek a technikáját megtanítom majd a workshopon) vagy más módon kell dolgoznod a követőszerzésen (követőszerző tartalmak, hashtagek, együttműködések, saját felületeken való megjelenés stb. - ezekről viszont ezen a workshopon csak érintőlegesen foglalkozunk majd, hiszen most nem ez a fő témánk)
Nem túl nyomulós ez?
Ahogy a mondás tartja: Szerény marketingesnek soványak a gyerekei 🙂 Lehet olyan tartalmakat készíteni, amik érdekesek, olvasmányosak vagy éppen szórakoztatóak, amik megfogják az olvasó figyelmét és végül mégis a vásárlás irányába terelik, erre számtalan jó példa van, amiket a workshopon meg is mutatok majd.
Szolgáltató vagyok, nekem is érdekes lehet?
Igen! A workshopon lesznek példák vevőszerző tartalmakra szolgáltatóknak, webáruházaknak, tanácsadóknak és kézműveseknek egyaránt. Lakossági és üzleti célcsoportra is mutatok majd példákat, ha pedig elakadsz a tartalmaid kitalálásában a workshop alatt és az azt követő 2 hétben segítek egyénre szabottan kitalálni őket.
Decemberben? Én akkor nem érek rá...
Tudom, nehéz a Mikulás ünnepséggel és a karácsonyi bevásárlással konkurálni, ugyanakkor az év vége a legjobb időszak arra, hogy megtervezd a vevőszerzésedet a következő 3 hónapra és előre lásd a következő évedet. Őszintén: mennyi mindent nem csináltál meg az idei terveidből? Mennyi minden volt, amit elhatároztál, hogy idén megteszed a vállalkozásodért, aztán végül nem tetted meg? Most viszont mindössze 4 óra leforgása alatt tehetsz valamit, ami tényleg értékes és valódi növekedést hoz a vevőszerzésedben. Ha csak egy dolgot változtatsz mostanában a marketingeden: ez legyen az!

Kinek ajánlod?

 • Annak, akinek kevés az ideje

  Ha már régóta tudod, hogy kéne valamit tenned azért, hogy több vevőd jöjjön a Facebookről és az Instagramról, de eddig csak halogattad. Most 4 óra alatt elkészítheted a vevőszerző tartalomtervedet és a tartalmaidat 3 hónapra előre!

 • Ha nem akarsz kísérletezni

  Ha nincs sok időd kísérletezni, a technikával szöszölni és azon filózni, mit tegyél ki, mik a jól működő megoldások, hogyan is csináld, ez a workshop segít, hogy egyetlen délután leforgása alatt hatékonyan előrelépj ebben.

 • Ha félsz a technikai dolgoktól

  Ha mindig elakadsz azon, melyik menüpont hol van, mit hogyan kell megcsinálni, akkor most megmutatom, pontosan mit írj, hogyan nézzen ki a posztod, mit hogyan készíts el.

Szabadulj meg több heti utánajárástól, írogatástól és ötleteléstől:

Tervezd meg és készítsd el velünk 4 óra alatt a vevőszerző tartalmaidat és válj sikeressé minél hamarabb!

Neked való ez az online workshop, ha:

 • már van online vállalkozásod, de eddig csak kísérletezgettél a vevőszerző tartalmakkal,
 • ha még soha nem mertél vevőszerző tartalmat kitenni, nehogy elhagyjanak a követőid vagy letámadjanak, amiért el mersz adni nekik,
 • most indultál el és eddig nem foglalkoztál ezzel a területtel,
 • ha már sokszor próbáltál eladni a Facebookon/Instagramon - sikertelenül.

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a workshop és hol?

A workshop időpontja: 2023. december 8. péntek 12-16:30

A helyszín: Ez egy online workshop lesz. Egy zárt tanulócsoportban éred majd el az anyagokat, aminek az elérhetőségét a jelentkezés után küldjük majd el neked.

Fontos: a részvételhez mindenképpen Facebook profilra van szükség!

Mire van szükség a workshophoz?

Mindenképpen szükséged lesz számítógépre, laptopra vagy tabletre, amin tudsz szöveget írni és hozzáférsz Facebookhoz / Instagramhoz.

Az élő adás megtekintéséhez szükséged lesz a számítógépedre/laptopodra vagy tabletre/okostelefonra, amin a közvetítést tudod követni majd.

Szükséged lesz a Facebook Business Suite-re (business.facebook.com).

Mindenképpen legyen élő már korábban létrehozott Facebook üzleti oldalad (a bemutatott tartalmakat csoportban is használhatod, ezesetben azonban nem fogod tudni összekötni a tartalomfeltöltést az Instagrammal és bizonyos funkciókat a csoportból nem érhetsz el) és/vagy Instagram Üzleti profilod.

Tudd mit szeretnél majd eladni a posztjaiddal (melyik termékedet, szolgáltatásodat szeretnéd népszerűbbé tenni a következő 3 hónapban)

Kell-e valamilyen speciális szoftver a workshopra?

Elsősorban böngészőre és szövegszerkesztőre lesz szükséged, fizetős szoftvereket, applikációkat, szolgáltatásokat nem használunk majd a beállítások során (de a workshopon ajánlok majd néhány hasznos kiegészítőt, amivel jobbá tudod tenni a tartalmaidat)

Utólag megkaphatom a workshop felvételeit?

Természetesen! Nem mindig tudja mindenki követni az elhangzottakat és jó lenne otthon átismételni, amit láttál, hallottál, hogy később is gyorsan tudj hasonló kampányokat készíteni, éppen ezért a tréninget követően letöltheted majd a felvételeket (hangfelvétel és képernyővideó), valamint a prezentációt is.

Érdemes eljönnöm, ha induló vállalkozó vagyok vagy még nincs vállalkozásom?

Ha még nincs terméked és semmilyen saját kommunikációd (blog, hírlevél vagy közösségi média felületek) nem igazán javaslom neked ezt a workshopot. Ezesetben jobban jársz, ha a Gazdagmami Tanfolyam 8.0 segítségével először elsajátítod az alapokat.

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvétel ára br. 19.900 Ft, de most december 5-én kedden éjfélig br. 14.900 Forintért jelentkezhetsz.

Jelentkezz most!

Klikk a gombra, töltsd ki az adatokat és már le is foglaltad a helyed!
Fizetésre átutalással, Paypallal vagy rózsaszín postai csekken van
lehetőség, a fizetési határidő 8 nap. Jelentkezni a helyek erejéig,
de legkésőbb december 5-én éjfélig lehet. A workshopra már csak
40 9 helyünk van, amint a helyek elfogytak a jelentkezést lezárjuk.


(ha a gomb esetleg nem működne, erre a linkre kattintva is tudsz jelentkezni)


Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami