A Gazdagmami.hu bemutatja
Online vállalkozás építés lépésről lépésre

BÁRCSAK EZT TUDTAM VOLNA, AMIKOR VÁLLALKOZÁST INDÍTOTTAM...

De senki nem szólt, ezért nem is foglalkoztam vele és a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, hogy hiba volt.

Közel 10 évnyi vállalkozásindítási tanácsadás, számtalan tréning, több ezer ügyfél után úgy döntöttem továbblépek. Továbblépek és beszélek egy olyan területről is, amiről eddig még sosem: az üzleti tervezésről.

Miért? Mert terv nélkül elindulni egy vállalkozásban olyan, mint térkép nélkül bolyongani a sivatagban. Persze neked kezdő vállalkozóként egészen más üzleti tervet kell készítened, mint amit a bankok vagy a pályázatok kiírói kérnek. Milyet? Ezt mutatom meg neked részletesen ebben a tanulmányban és a hozzá tartozó email tréningen.

Csatlakozz a 2 hetes Vállalkozásindítás alapok Minitréninghez és töltsd le a 20 oldalas ajándék tanulmányt most! A jelentkezés zárul:

Ha szeretnél stabil vállalkozást, amiben kiszámíthatóak a bevételek, soha nem kell a fejedhez kapnod, hogy miből fizeted ki a következő számlákat vagy az adót,
ha szeretnéd, hogy tervezhetőek legyenek a feladataid:
ez a tanulmány és a hozzá tartozó email tréning neked segít! (és teljesen ingyen)

Mit kapsz, ha feliratkozol?

1) Egy 20 oldalas részletes tanulmányt, ami segít megtervezni a vállalkozásod üzleti tevékenységét. Elsősorban akkor ajánlom, ha induló vállalkozó vagy, vagy már elindultál, de nem tudod merre tovább.

2) Egy részletes 2 hetes email tréninget (semmi reklám csak hasznos, értékes leckék), amik végigvezetnek az online vállalkozás indítás alapjain. A két részlet együtt értékes, akkor fogod tudni átültetni a tanulmányt a gyakorlatba, ha az emaileket is követed.


Iratkozz fel most!
Add meg az adataidat és máris küldjük neked a tanulmány letöltési linkjét, valamint az email tréninget. 
A feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy számodra a Gazdagmami Kft. hasznos tanulmányokat, videókat, tartalmakat és eDM-et küldjön.
Elolvastam és elfogadom a Gazdagmami Kft.
adatvédelmi nyilatkozatát 

Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő

2000 óta foglalkozom honlapok és online tartalmak készítésével, 2007-ben indítottam az első online vállalkozásomat. Azóta több, mint 5000 anyukának segítettem saját vállalkozást indítani.

Amit tudok azt 20 év kitartó tanulásának és gyakorlatának köszönhetem. Nem elméletet tanítok: napi szinten használom az online marketing eszközöket és azt mutatom, ami valóban működik. Az erősségem a vállalkozások stratégiai tervezése: ne vesszünk el a részletekben, keressük meg azt, ami működik, készítsünk tervet és vágjunk bele! Hiszem, hogy a vállalkozásod akkor fog jól működni, ha a célcsoportod, az ügyfeleid igényeire fókuszálsz és azokra valódi értékes megoldásokat nyújtasz. Ezt segítek elérni neked a tananyagaim révén.