A Gazdagmami.hu bemutatja
Online vállalkozás építés lépésről lépésre

Most indítasz vállalkozást, de nem látod át a lépéseket?

Segítek! Összeállítottam neked egy tanulmányt és egy több leckéből álló email tréninget, amiben leírtam mindent, amit az induláshoz tudnod kell.

Hogyan legyen stabil a vállalkozásod már a kezdettől?
Hogyan szerezd meg az első vevőidet?
Milyen ötlettel érdemes elindulni?
Ezt mind megtudhatod az ajándék tanulmányból és a 3 hetes email mini tréning anyagából!

Ha szeretnél stabil vállalkozást, amiben kiszámíthatóak a bevételek, ahol soha nem kell a fejedhez kapnod, hogy miből fizeted ki a következő számlákat vagy az adót,
ha szeretnéd, hogy tervezhetőek legyenek a feladataid:
ez a tanulmány és a hozzá tartozó email tréning neked segít!

Mit kapsz, ha feliratkozol?

1) Egy 20 oldalas részletes tanulmányt, ami segít megtervezni a vállalkozásod üzleti tevékenységét. Elsősorban akkor ajánlom, ha induló vállalkozó vagy, vagy már elindultál, de nem tudod merre tovább.

2) Egy részletes 3 hetes email tréninget (semmi reklám csak hasznos, értékes leckék), amik végigvezetnek az online vállalkozás indítás alapjain. A két részlet együtt értékes, akkor fogod tudni átültetni a tanulmányt a gyakorlatba, ha az emaileket is követed.

3) Induló vállalkozók titkos könyvtára. Ha regisztrálsz, hozzáférést kapsz az ingyenes 10 ebookból álló könyvtárunkhoz is 30.000 Ft értékben, amiben különféle online marketing témákban tanulhatsz.

Csatlakozz most! (ingyenes)
Add meg az adataidat és máris küldjük neked a tanulmány letöltési linkjét, valamint az email tréninget. 
A feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy számodra a Gazdagmami Kft. hasznos tanulmányokat, videókat, tartalmakat és eDM-et küldjön.
Elolvastam és elfogadom a Gazdagmami Kft.
adatvédelmi nyilatkozatát 

Mit találsz az Induló Vállalkozók Titkos Könyvtárában?

(ezeket a regisztrációt követően azonnal letöltheted)

Mitől lesz életképes egy vállalkozás? Íme az a 6 tényező, amit mindenképpen figyelembe kell venned, ha szeretnél életben maradni a piacon:

Online marketing alapok Egy kukkot sem értesz ebből az online marketing dologból? Ez a tanulmány segít megérteni az internet marketing alapjait.

Internetes Pénzkereseti Lehetőségek Ismerd meg az internetes pénzkereseti lehetőségek összes formáját, lásd át az összes lehetőséget egyben – hogy mihamarabb belefoghass!

Kérdések és válaszok könyve Egy csomó mindent olvastál már az online marketingről, Facebookról, hírlevelekről, értékesítési oldalakról, de fogalmad sincs, mibe vágj bele? Ebben segít ez a tanulmány.

Vállalkozás válságban Hogyan növeld a bevételeidet, hogyan tegyél szert több vevőre, magasabb profitra még válság idején is? Nem igaz, hogy az emberek nem költenek, csak egyáltalán nem mindegy MIT adsz el nekik.

Uborka vagy Paradicsom? Néhány vállalkozás éppen, hogy csak működik, mások minden nehézség ellenére dübörögnek. Mi a különbség köztük? Nem az, hogy az utóbbiaknak szerencséjük volt, ők valami egészen mást tudnak. Mit? Olvasd el és kiderül!

Bizalomépítés az interneten Amikor a hírekben minden nap internetes átverésekről lehet hallani, akaratod ellenére is előfordulhat, hogy a honlapodat "gyanúsnak" tartják a vevők, hogy nem bíznak az ajánlatodban, a termékedben. Mi az az 5 pont a honlapodon, amin ha változtatsz, elkerülheted a bizalmatlanság-csapdát?

50 otthoni munka ötlet Mibe foghatnál otthonról az internet segítségével? Ha semmi nem jut az eszedbe, ez a könyv 50 konyhakész ötlettel segít.

Online Marketing Szótár Mi az a trackback? Mit csinál az RSS? Mire való a direkt marketing? Ha feliratkoztál hírlevelekre, olvasol blogokat, de sokszor gondban vagy vele, mi mit jelent, az online marketing-magyar szótár segíteni fog.

Tudásból vállalkozás: Hogyan keress pénzt online oktatással? Online tanfolyam, e-book… – vajon melyik a jobb? Mi legyen benne? Kinek adjam el? Ez a tanulmány bevezet az alapokba.

Akitől tanulhatsz:

Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő

2000 óta foglalkozom honlapok és online tartalmak készítésével, 2007-ben indítottam az első online vállalkozásomat. Azóta több, mint 5000 anyukának segítettem saját vállalkozást indítani.

Amit tudok azt 20 év kitartó tanulásának és gyakorlatának köszönhetem. Nem elméletet tanítok: napi szinten használom az online marketing eszközöket és azt mutatom, ami valóban működik. Az erősségem a vállalkozások stratégiai tervezése: ne vesszünk el a részletekben, keressük meg azt, ami működik, készítsünk tervet és vágjunk bele! Hiszem, hogy a vállalkozásod akkor fog jól működni, ha a célcsoportod, az ügyfeleid igényeire fókuszálsz és azokra valódi értékes megoldásokat nyújtasz. Ezt segítek elérni neked a tananyagaim révén.

Csatlakozz most! (ingyenes)
Add meg az adataidat és máris küldjük neked a tanulmány letöltési linkjét, valamint az email tréninget. 
A feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy számodra a Gazdagmami Kft. hasznos tanulmányokat, videókat, tartalmakat és eDM-et küldjön.
Elolvastam és elfogadom a Gazdagmami Kft.
adatvédelmi nyilatkozatát