A Gazdagmami.hu bemutatja

Hogyan válj a piacod megkerülhetetlen szereplőjévé?

3 lépéses ingyenes online tréning, ami segít, hogy szakértői státuszt és aktív követőbázist építs, elérd azokat, akik a leginkább szükségük van a termékedre/szolgáltatásodra - anélkül, hogy erre egy fillért is kéne költened

Semmi titok nincs a fentiekben: mindezt tartalommarketinggel érheted el. Azonban egyáltalán nem mindegy HOGYAN csinálod. Eltölthetsz rengeteg időt blogolással, videókészítéssel és vágással, vagy velünk tarthatsz ezen a 3 leckéből álló ingyenes minitréningen, ami segít hatékony rendszerré szervezni a tartalmaidat.

Hogyan fog kinézni? Regisztráció után egy zárt oldalra léphetsz majd be, oda kerülnek majd fel mindig az újabb videók, a megjelenésükről mindig emailt küldünk neked. A videók egyenként 10-15 percesek, igyekszem gyorsan, érthetően és hatékonyan átadni bennük a tudnivalókat.

Mit találsz majd a minitréning anyagában?

Ha március 18. után iratkozom fel, akkor lemaradtam? Egyáltalán nem! A leckéket visszamenőleg is vissza tudod nézni, tehát ha később regisztráltál, megnézheted a korábban felkerült anyagokat és ugyanúgy tudsz kérdezni is, mint mindenki más.

Mit tegyél, ha szeretnél résztvenni a minitréningen?

Add meg a neved és az email címed és azonnal értesítünk emailben, ahogy az első videó kikerült, majd pedig a következő néhány napban a minitréning további leckéit is.


Kérdésed van? Nem sikerült feliratkoznod? Írj ránk Messengeren és segítünk: m.me/gazdagmami