A Gazdagmami.hu bemutatja

Ha neked is gondot okoz rendszeresen friss tartalommal megtölteni a közösségi média felületeidet ezt a workshopot imádni fogod:

4 óra alatt megtervezzük és elkészítjük egy teljes hónapra előre a tartalmat a felületeidre (Instagram és Facebook)

2024. június 7. péntek

Te is tanácstalanul ülsz néha a gép előtt és azon töröd a fejed, mit kéne kitenni ma a vállalkozásod Facebook vagy az Instagram felületére?

Vagy nincs semmi ötleted. Vagy van, de nem tudod, elég jó-e. Közben látod, hogy mások milyen klassz bejegyzéseket tesznek ki és ez teljesen elveszi a kedvedet...

Tarts velünk a vadonatúj Tartalommarketing Megvalósító Workshopon, ahol:

- 4 óra alatt elkészítjük egy teljes hónapra előre a tartalmat a Facebook oldaladra/csoportodba és az Instagram profilodra is!

- Megtudhatod, hogyan készíts tartalomtervet, ami új követőket hoz, építi a márkádat és erősíti az közösségedet és vásárlókat is hoz.

- Megmutatom, hogyan készítsd el ezeket a posztokat (és nem csak mutatom, magyarázom: ott helyben el is készítjük egy teljes hónapra előre)

- Megtanítalak néhány kifejezetten a közösségi médiára szabott szövegírási fogásra, amivel felkeltheted a figyelmet.

- Kapsz egy csomó mintát és sablont, amivel később is dolgozhatsz!

Az eredmény: Leülsz a géped elé és 4 óra múlva felállsz egy teljes egész hónapra kész bejegyzéseiddel! (már csak be kell időzítened őket, de a workshopon abban is segítek, ezt hogyan oldd meg hatékonyan)

Mi történik majd az online workshopon?

 • Megmutatom azt a stratégiát, amivel a saját oldalaim tartalmát és követőtáborát építem (összesen több, mint 500.000 követője van a két vállalkozásomnak) és segítek kialakítani a saját cégednek megfelelő tartalommarketing stratégiát, amivel új követőket és vásárlókat szerezhetsz.
 • Ezt követően elkészítjük a vállalkozásodra szabott tartalomtervet 1 teljes hónapra előre.
 • Majd pedig a bejegyzések, tartalmak elkészítésén dolgozunk (szövegek, képek, galériák egyaránt)
 • Az egy havi poszt nem havi egy posztot jelent 🙂 Hanem valóban 2 naponta 1 bejegyzést (azaz összesen 15 darabot)
 • Megírjuk a teljes szöveget és elkészítjük a képanyagot is a workshop alatt
 • Maximális elérés: Nem csak "valamilyen" posztokat mutatok majd, hanem abban is segítek, hogy az új tartalmaid minél több emberhez jussanak el.

Milyen posztokat készítünk el a délután alatt?

 • Új követő szerző posztok: megmutatok 9 féle tartalomtípust, amivel megszólíthatod az új követőket, amit sokan osztanak tovább, küldenek el és amikben megvan a lehetőség, hogy virálissá váljanak és nagy tömegek érjék el őket.
 • Márkaépítő posztok, amik erősítik a kapcsolatodat a közönségeddel, a notóriusan semmire sem válaszoló követőket is aktivizálják és erősítik a márkáddal való kapcsolatot.
 • Edukációs posztok, amikkel értéket, tudást adsz a követőidnek, de érdekesen úgy, hogy kattintsák, reagáljanak, továbbadják és még tanuljanak is belőle. Ezekkel a bejegyzésekkel nem csak értéket adsz majd nekik, hanem abban is segítek, hogyan add át azt a tudást, ami közelebb viszi őket ahhoz, hogy könnyebben vásároljanak tőled (már nem kell elmagyaráznod nekik, miért jó, amit kínálsz, maguktól is nyitottak lesznek rá).
 • Értékesítési posztok: ezek azok, amikkel a frissen szerzett, aktív és lelkes követőidnek eladsz majd. Sőt: nem csak néhány bejegyzés ötletet kapsz majd, hanem felépítünk egy több bejegyzésből álló rövid kampányt is. Ha minden másban jó is vagy, de az értékesítés nehezen megy, akkor csak emiatt is érdemes lesz eljönnöd a workshopra.

Hogyan is fog kinézni az online workshop?

Itt nem lesz elmélet vagy előadás, csakis gyors alapok az egyes kampányelemekhez, utána pedig színtiszta megvalósítás!

 1. GYAKORLAT A workshopon nem csak beszélek majd, hanem egy gyors bevezetés után máris mutatom, mit csinálj, hova kattints és máris le tudod utánozni (egy csomó sablont is kapsz, amiből utólag is tudsz majd dolgozni)
 2. MEGVALÓSÍTÁS Nem csak mindent megmutatok majd, hanem számos beállítást ott helyben el is készítünk.
 3. KUTATÁS Magadtól soha nem szánnál rá annyira sok időt és olyan elmélyülten, mint ezen a workshopon, ráadásul itt, ha elakadsz, kérdezhetsz, segítek.
 4. TECHNIKA Nem egyedül kell rájönnöd, mi hogyan működik, hanem minden kis részletet megmutatok, ha pedig elakadnál, segítek, a videókat pedig a workshop zárt felületén utólag is visszanézheted.
 5. ÚJ ÖTLETEK A tartalommarketing a kreativitásról, a látványról és a hasznos, új dolgokat tanító tartalmakról szól, ezekből soha nem elég 🙂 Az online workshopon rengeteg ilyen új posztolási, formázási, technikai és marketing ötletet kapsz majd.
 6. ÉRTÉKESÍTÉS ÉS KAMPÁNY Vállalkozóként nem csak jó és szórakoztató tartalomra van szükséged (ilyeneket sok helyről eltanulhatsz), hanem tudnod kell azt is, hogyan adj el a közösségi médiában. A workshopon konkrét példákat mutatok és sablonokat is kapsz értékesítési posztokra ÉS felépítünk egy teljes kampányt is.

Kinek ajánlod?

 • Ha nincs sok időd

  Ha elfoglalt vagy, nincs időd egy hosszabb online tanfolyamra vagy arra, hogy magad szedd össze, mi működik, hanem szeretnél egy kész hatékony működő tartalommarketing stratégiát, ami új követőket, érdeklődőket és vevőket hoz a vállalkozásodnak.

 • Ha kezdő vagy

  és szeretnél kísérletezgetés helyett kész, gyors és pofonegyszerű megoldásokat kapni, amik bizonyítottan működnek.

 • Ha elakadtál és nem tudod merre tovább

  Itt segítek majd, milyen tartalmakkal szerezhetsz több követőt, növelheted az aktivitást, erősítheted a márkádat és tehetsz szert több vevőre.

Viszlát hiányzó ötletek, alacsony elérések és kevés reakció!

Üdv zseniális ötletek, virálisan terjedő tartalmak és lelkes aktív követők!

Dolgozd ki velünk 4 óra alatt a tartalommarketing stratégiai tervedet és készítsd el 1 egész hónapra a tartalmaidat most!

Neked való ez a tréning, ha:

 • már használod a Facebookot és az Instagramot a vállalkozásod népszerűsítésére, de nem érzed túl hatékonynak (kicsi elérés, kevés követő, kevés eladás)
 • szeretnél megbízható, stabilan növekvő követőtábort és egyre több eladást az Instagramon és a Facebookon,
 • szeretnél sokkal kevesebb munkával sokkal több emberhez elérni,
 • most indítottad el a vállalkozásod online jelenlétét és szeretnél igazán hatékony lenni.
 • ha szeretnél több látogatót a honlapodra az Instagramról és a Facebookról,
 • már egy ideje fent vagy mindegyik felületen, de folyton kifogysz az ötletekből,
 • tudod milyen értékes az, ha 4 óra alatt megtakaríthatsz több heti munkát.

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a workshop és hol?

A workshop időpontja: 2024. június 7. péntek 12-16:30

A helyszín: Egy online zárt felületen, amihez a jelentkezést és a fizetést követően kapsz majd hozzáférést (az eléréshez Facebook account szükséges)

Mire lesz szükséged?

Számítógépre vagy laptopra és okostelefonra vagy tabletre. A korábbi online workshopok tapasztalatai alapján a legpraktikusabb, ha egy mobileszközön figyeled a workshop élő közvetítését és közben a laptopodon dolgozol.

Kell-e valamilyen speciális szoftver a workshopra?

Semmire nincs szükséged, elég egy böngésző is.

Ha viszont a terméked vagy szolgáltatásod népszerűsítéséhez sok saját fotót használsz (termékfotók pl.) akkor kérlek, készítsd ezeket elő egy mappába, hogy tudjunk vele dolgozni a workshop során.

Instagram és Facebook posztokat is fogunk készíteni?

Igen. Mivel az egyik felületről át lehet vinni a másikra a tartalmakat, ezért a kettő között lesz átfedés, de készítünk majd külön csak Facebookos és csak Instagramos posztot is az adott felület sajátosságainak figyelembevételével.

Mi van, ha csak az egyik felületen vagyok jelen a vállalkozásommal?

Ez nem jelent problémát, többségében olyan tartalmat fogunk készíteni, ami mindkét felületen megállja a helyét.

Ha nekem csak Facebook csoportom van, érdemes résztvennem?

Igen! Ezek a tartalmak csoportokban is épp olyan jól használhatóak, mint oldalakon vagy éppen az Instagramon.

Sztori posztokat is készítünk majd?

Igen, de nem egész hónapra előre. Azt meg fogom mutatni, hogyan növelheted az egyes bejegyzéseid nézettségét a sztori segítségével, így gyakorlatilag az adott hónapban minden napra lesz már 1-2 sztori posztod és a workshopot követően a zárt felületen adok egy ajándék anyagot, amiben rengeteg sztori poszt ötletet és sablont találhattok majd.

Videós posztokat is készítünk?

Erre az online workshop forma miatt nincs lehetőség, most képes és szöveges bejegyzéseket készítünk elsősorban.

Jelentkezzek, ha még nincs se Instagram profilom, se Facebook oldalam/csoportom?

Ez most nem kezdőknek szóló technikai tréning lesz, nem fogom megmutatni az új oldal létrehozását, beállításait, csak akkor jelentkezz, ha már van profilod, ahova ki tudod tenni az elkészített posztokat.

Utólag megkaphatom a workshop felvételeit?

Természetesen! Nem mindig tudja mindenki követni az elhangzottakat és jó lenne később átismételni, amit láttál, hallottál, hogy később is gyorsan tudj hasonló tartalmakat készíteni, éppen ezért a workshopot követően az online felületen elérheted majd a felvételeket , valamint letöltheted a prezentációt is.

Érdemes eljönnöm, ha induló vállalkozó vagyok vagy még nincs vállalkozásom?

Igen! A legtöbb workshopunk azoknak szól, akik már vállalkozók, de marketingeseket, civil szervezetek képviselőit is szívesen látjuk.

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvétel ára br. 19.900 Ft, de most június 4-én kedden éjfélig br. 14.900 Forintért jelentkezhetsz.

A jelentkezés lezárul:

4 óra munka - 1 hónapnyi tartalom. És végül nem csak 1 hónapra elég tartalmad lesz, hanem azt is megtanulhatod, hogyan maradj később is ugyanilyen hatékony és gyors. Ha résztveszel és követed a lépéseket, soha többé nem fog gondot okozni, mit tegyél ki a közösségi médiába! Csatlakozz most!


Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami