A Gazdagmami.hu bemutatja

4 óra tanulás - évekre elég tudás:

Tanuld meg, hogyan tedd ismertebbé a vállalkozásodat Pinteresttel!

Semmi halogatás - csak hatékony megvalósítás!

2023. november 10. péntek

Régóta gondolkodsz már rajta, hogy foglalkoznod a Pinteresttel is, de nem igazán érted, mire való, hogyan hozhat neked vevőket, egyáltalán: használhatod-e a vállalkozásod marketingjére?

Úgy érzed, már megint egy újabb felület, amire tartalmakat kéne készítened és nem vagy benne biztos, hogy megéri-e a fáradtságot?

Tarts velünk a Pinterest Megvalósító Workshopon, ahol:

- Megmutatom hogyan teheti népszerűbbé a vállalkozásodat a Pinterest,

- Megtudhatod, hogyan használd a Pinterestet új vevők szerzésére,

- Megmutatom, milyen módon lehet a Pinteresttel több látogatót szerezned nem csak a Pinterest felületéről, hanem a Google keresőből is,

- Megtanulhatod, miben más a Pinterest, mint a többi közösségi média felület és azt a stratégiát is, amivel nem egy újabb állandó munkát jelentő eszköz lesz a számodra, hanem egy könnyen használható felület, amire elegendő csak néha ránézned,

- Megtanítom neked a gyakorlatban lépésről lépésre mi hogyan működik, hogyan használd,

- Megmutatom a vevőszerzés hatékony módszereit a Pinteresten, azokat a tartalmakat és posztokat, amik itt a legjobban működnek (sőt: el is készítjük ezeket)

- Segítek a technikai részekben is! Nem neked kell kitalálnod, mi hol van és hogyan működik: a workshopon mindent megmutatok!

Mi történik majd az online workshopon?

 • az első kb. 1 órában végignézzük, mit is tud a Pinterest, miért és hogyan érdemes használni a marketingedben és hogyan illeszd be a vevőszerző stratégiádba,
 • megnézünk több példát különféle iparágakban dolgozó vállalkozásokra (webáruház, szolgáltatás, online oktatás, tanácsadás, kézműves vállalkozás stb.) és megnézzük, melyikük hogyan alkalmazza
 • elkészítjük és beállítjuk a saját üzleti Pinterest fiókodat és kitöltjük a névjegyedet, hogy elérhető legyeél
 • Piackutatás elemezzük a piacodon található profilokat és posztokat és megnézzük, milyen stratégiával érdemes építkezned
 • táblákat hozunk létre és elkezdjük feltölteni őket tartalommal (megmutatom azt is, honnan tudhatod milyen táblákat érdemes létrehoznod egyáltalán)
 • Tartalomterv: kidolgozzuk a saját posztolási stratégiádat és elkészítjük a tartalomtervedet (mindezt anélkül, hogy egyetlen új képet vagy tartalmat kéne készítened - imádni fogod 😉 )
 • megmutatom, hogyan és hol népszerűsítheted a Pinterest profilodat, hogy több követőd legyen
 • megtanulsz Pinterest posztokat, táblákat és profilokat beágyazni a blogodba és más felületekre
 • mutatok egy szuper megoldást, amivel növelheted a Google keresőben rád találók arányát és sok kattintást szerezhetsz a honlapodra/blogodra
 • Caption: megmutatom, hogyan adj olyan címet és írj olyan kísérőszöveget, amire szívesen kattintanak,
 • megtanulsz olyan képeket készíteni, amik a Pinteresten is jól teljesítenek és sok kattintást hoznak
 • elkezdjük népszerűsíteni a honlapodat, termékeidet a Pinterest felületén (igen, már ebben a 4 órában megteheted az első lépéseket)
 • megtanítalak használni egy sor haladó technikai megoldást (egy csomóan nem is ismerik őket, pedig ezektől lesz igazán hatékony a Pinterest kommunikáció) és néhány életmentően hasznos appot is (miért nem használtad őket eddig...)
 • megmutatom a Pinterest videók használatát
 • megtanítalak rá, hogyan hirdess a Pinteresten, kinek érdemes egyáltalán belevágnia és mire figyelj oda

Hogyan is fog kinézni az online workshop?

Itt nem lesz elmélet vagy előadás, csakis gyors alapok az egyes kampányelemekhez, utána pedig színtiszta megvalósítás!

 1. GYAKORLAT A workshopon mutatom, mit csinálj, hova kattints és máris le tudod utánozni (sőt: néhány videót már előre felteszek, hogy fel tudj készülni és a hatékonyabban tudj majd haladni ezen a délutánon)
 2. MEGVALÓSÍTÁS Nem csak mindent megmutatok majd, hanem számos beállítást ott helyben el is készítünk.
 3. KUTATÁS Magadtól soha nem szánnál rá annyira sok időt és olyan elmélyülten, mint ezen a workshopon, ráadásul itt, ha elakadsz, kérdezhetsz, segítek.
 4. TECHNIKA Nem egyedül kell rájönnöd, mi hogyan működik, hanem minden kis részletet megmutatok, ha pedig elakadnál, segítek, a videókat pedig a workshop zárt felületén utólag is visszanézheted.
 5. ÚJ ÖTLETEK A Pinterest a kreativitásról, a látványról és a hasznos, új dolgokat tanító tartalmakról szól, ezekből soha nem elég 🙂 Az online workshopon rengeteg ilyen új posztolási, formázási, technikai és marketing ötletet kapsz majd.
 6. MARKETING Vállalkozóként azt is tudnod kell, hogyan lesz az Pinterest profilodból márkaépítő eszköz és hogyan szerezz vele vevőket. Itt most új kampányötleteket is kaphatsz és készítünk majd kifejezetten vevőszerzésre szolgáló posztokat is.

Kinek ajánlod?

 • Ha nincs sok időd

  Ha elfoglalt vagy, nincs időd egy hosszabb online tanfolyamra vagy arra, hogy magad szedd össze, mi működik, hanem szeretnél egy kész hatékony működő Pinterest tartalomstratégiát, ami új követőket, érdeklődőket és vevőket hoz a vállalkozásodnak.

 • Ha nem akarsz kísérletezni

  A Pinterest pofonegyszerű, belevághatsz magad is, de ha szeretnél hatékonyan, célzottan minél hamarabb működő profilt építeni és vevőket szerezni, akkor jobb, ha biztosra mész.

 • Ha félsz a technikai dolgoktól

  Ha mindig elakadsz azon, melyik menüpont hol van, mit hogyan kell megcsinálni és ezzel rengeteg időd elmegy, most itt leszek, segítek, megmutatom (és mindent, amit csináltunk, megkapsz videón is, hogy bármikor visszanézhesd, mit hogyan állítottunk be).

Ismerj meg és kezdj el használni egy különleges, tudatosan még kevesek által használt marketing eszközt, ami növelheti a látogatottságodat, erősítheti a márkádat és ami a legnagyobb erőssége: az állandó, mindennapos vevőszerzésed legjobb eszköze lehet.

Dolgozd ki velünk 4 óra alatt a Pinterest stratégiai tervedet és válj sikeressé a Pinteresten most!

Neked való ez a tréning, ha:

 • már fent vagy a Pinteresten, de nem tudod, mihez is kezdj vele,
 • szeretnél egy megbízható, stabilan növekvő közösségi oldalon jelentlenni anélkül, hogy minden nap posztolgatnod és válaszolgatnod kéne,
 • szeretnél sokkal kevesebb munkával sokkal több emberhez elérni,
 • most indítottad el a vállalkozásod online jelenlétét és szeretnél egy igazán hatékony eszközt megismerni a látogatószerzésre,
 • ha szeretnél több látogatót a Google keresőből,
 • ha már minden felületen jelen vagy a vállalkozásoddal, de a Pinterest eddig valahogy kimaradt,
 • tudod milyen értékes, ha 4 óra alatt megtakaríthatsz több heti munkát.

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a workshop és hol?

A workshop időpontja: 2023. november 10. péntek 12-16:30

A helyszín: Egy online zárt felületen, amihez a jelentkezést és a fizetést követően kapsz majd hozzáférést (az eléréshez Facebook account szükséges)

Mire lesz szükséged?

Számítógépre vagy laptopra és okostelefonra vagy tabletre. A korábbi online workshopok tapasztalatai alapján a legpraktikusabb, ha egy mobileszközön figyeled a workshop élő közvetítését és közben a laptopodon dolgozol.

Kell-e valamilyen speciális szoftver a workshopra?

Semmire nincs szükséged, a Pinterest használatához elég egy böngésző is. A workshop során mutatok majd applikációkat, amiket a workshop alatt telepíthetsz majd fel az okostelefonodra.

Utólag megkaphatom a workshop felvételeit?

Természetesen! Nem mindig tudja mindenki követni az elhangzottakat és jó lenne később átismételni, amit láttál, hallottál, hogy később is gyorsan tudj hasonló kampányokat készíteni, éppen ezért a workshopot követően az online felületen elérheted majd a felvételeket , valamint letöltheted a prezentációt is.

Érdemes eljönnöm, ha induló vállalkozó vagyok vagy még nincs vállalkozásom?

Igen! A legtöbb workshopunk azoknak szól, akik már vállalkozók, ezt a workshopot azonban most megnyitjuk mindenki számára, aki szeretné jobban megismerni a Pinterestet, mint marketing eszközt.

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvétel ára br. 19.900 Ft, de most november 7-én kedden éjfélig br. 14.900 Forintért jelentkezhetsz.

A jelentkezés lezárul:


Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami