Legyen idén HATALMAS karácsonyi kampányod! Segítünk benne - mutatom, hogyan:

Most megtanulhatod, mitől lesz egy karácsonyi kampány IGAZÁN sikeres: Rengeteg új ötletet és egy zseniális stratégiát kapsz, amivel a kampányod hatékonyabb, a hirdetéseid pedig olcsóbbak lesznek majd.

Idén milyen lesz a karácsonyi kampányod?

Gyorsan az utolsó percben kitalálsz valamit?

Vagy kihozol belőle mindent, ami lehetséges?

Már csak néhány hét van karácsonyig, ha most nem kezdesz el a kampányodon dolgozni nem csak kicsúszol az időből, hanem sokkal kevesebb embert érsz el, sokkal drágábban. Vágj bele most!

Vegyél részt ezen az online kurzuson, ami segít, hogy az idei karácsonyi kampányod minden idők legjobbika legyen (és még abban is segítünk, hogy a vevőáradat ne csak karácsonyig tartson 😉 )

Mit tanulhatsz meg a "Készülj fel a karácsonyi kampányodra!" online tréningen?

  • Hogyan érdemes megtervezned a karácsonyi kampányodat, hogy ne kapkodás legyen a vége?
  • Milyen stratégiával érhetsz el a legtöbb vevőhöz? (van egy bevált tervezési stratégia, ami mindig működik és már számtalanszor bizonyított, megosztom veled a receptjét)
  • Termékbevezetés karácsony előtt: mit csinálj, ha mostanra szeretnél előrukkolni a legújabb kollekcióddal vagy az új termékeddel? Hogyan érdemes bevezetned a piacra, hogy igazán nagyot szóljon?
  • Hogyan hirdess? Milyen célcsoportnak kommunikálj, hogyan állítsd be a hirdetéseidet? Instagram vagy Facebook hirdetés? Hogyan hirdess hatékonyan kis büdzséből? (mutatok 20 hirdetésmintát is, amit lemásolhatsz, így ezen már nem kell a fejed törnöd)
  • Milyen ajánlatot állíts össze a karácsonyi kampányodban, ami igazán nagyot szól?
  • Milyen megrendelőoldalt készíts, ami biztosan működik? (és azt is megmutatom majd, hogyan készítsd el!)
  • Karácsonyi kampány marketingeszközök: Instagram, Facebook, Pinterest, hírlevél, blog, videó - Melyiket hogyan használd?
  • Videómarketing és élő videók: Ötletek, milyen videókat készíthetsz, amik egyszerűek, hatásosak és segítenek eladni
  • Karácsony után: nem szükséges, hogy csak december 24-ig kampányolj és a január unalmas és szürke és árleszállításokkal teli legyen! Ötletek, mit és hogyan akciózz az ünnepeket követően.

Hogyan néz majd ki a tréning?

  • A tréning anyagát egy zárt online felületen érheted majd el, ahol azonnal megtalálod az összes leckét és 1 éven át bármikor megnézheted és letöltheted őket.
  • A zárt oldalon összesen 13 leckét találsz tele ötletekkel és megvalósítási útmutatókkal.
  • A leckék formátuma mp3, pdf és mp4 videó, hogy akár mobilról, tabletről is tudd nézni őket.

A 13 leckéből álló online tréning értéke br. 19.900 Ft, de most november 20-ig mindössze br. 12.900 Forintért juthatsz hozzá a teljes anyaghoz. (Ezt szinte ajándék, hiszen egy jó karácsonyi kampány a többszörösét hozhatja vissza)

AJÁNDÉKOK a megrendelésed mellé:

A karácsonyi kampányra készülni bármikor elkezdhetsz. De mi arra szeretnénk rávenni, hogy tényleg időben kezdd el. És, hogy megédesítsük számodra a döntést, ha november 20-án éjfélig jelentkezel a tréningre, még ezt a két ajándékot is megkapod:

AJÁNDÉK #1

15 Instagram poszt és sztori ötlet a karácsonyi kampányodhoz

A karácsonyi kampányodnak is fontos része lehet az Instagram - sőt: idén karácsonykor most először várható, hogya hazai piacon is igazán nagy és jelentős eredményeket lehet elérni majd az Instagramon, ugyanis év közben jelentősen megnőtt a felhasználók száma és az aktivitás mértéke is.

Most igazán érdemes belehúznod az aktív kampányolásba!

De hogyan fogj bele? Hogyan csináld? Ezt tudhatod meg ebből az ajándék leckéből!

Kész poszt ötleteket adunk, sőt példákat is mutatok ötletes karácsonyi témájú Instagram posztokra, valamint megmutatom azt is, a posztok és sztori bejegyzések segítségével hogyan építs fel egy Instagram kampányt.

Hogyan kaphatod meg az ajándékot? Ha legkésőbb november 20-án éjfélig jelentkezel a Készülj fel a karácsonyi kampányodra! Tréningre.

Az ajándékot megrendelés és fizetés után a zárt oldalra bejelentkezve tudod majd megnézni és letölteni.

AJÁNDÉK #2

Hogyan készíts "adventi naptár"-kampányt?

Az "adventi naptár"-kampány az egyik legötletesebb és izgalmasabb, ráadásul nagyon hatékony módja a karácsonyi kampányolásnak. Minden nap más izgalmas ötlettel, termékkel, ajánlattal vagy ajándékkal lepheted meg a vásárlóidat, de lehet az ablakok mögött kupon, nyereménycsomag, partnerekkel közösen összeállított ajándékcsomag is.

Már csak el kell készíteni... De hogyan?

Az adventi naptár kampány kivitelezését mutatom be részletesen ebben az ajándék videóban.

Hogyan kaphatod meg? Ha legkésőbb november 18-án éjfélig jelentkezel a Készülj fel a karácsonyi kampányodra! Tréningre.

Idén hány karácsonyfa alatt lesznek majd ott a termékeid?

Tarts velünk és tervezd meg az eddigi legnagyobb karácsonyi kampányodat!

A jelentkezés végleg lezárul (idén már nem lehet jelentkezni):

JELENTKEZZ MOST!

Jelentkezés és fizetés után azonnal megadjuk neked a honlap online zárt felületének elérését. Fizetésre átutalással, postai rózsaszín csekken, bankkártyával vagy Paypalon van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap. Megrendelés után azonnal automatikusan küldjük számodra a fizetéshez szükséges adatokat és a proforma számlát.


(ha valami miatt nem működne a gomb, erre a linkre kattintva is elérheted a megrendelőlapot)

Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat!

Email: megrendeles@gazdagmami.hu
Telefon: 06-30-574-72-12