Mi lenne, ha idén karácsonykor tőled vásárolna a piac? Ha téged találnának meg a vevők? Ha ez lehetne a vállalkozásodban az év legjövedelmezőbb időszaka?

Segítek benne - mutatom, hogyan:

Most megtanulhatod, mitől lesz egy karácsonyi kampány IGAZÁN sikeres: Rengeteg új ötletet és egy zseniális stratégiát kapsz, amivel a kampányod hatékonyabb, a hirdetéseid pedig olcsóbbak lesznek majd.

Idén milyen lesz a karácsonyi kampányod?

Gyorsan az utolsó percben kitalálsz valamit?

Vagy kihozol belőle mindent, ami lehetséges?

Úgy tűnhet, októberben még bőven ráérsz, de valójában az igazán felkészült cégek már augusztusban megtervezik az év végi kampányaikat. Miért? Mert ha későn vágsz bele:

 • csak kapkodni fogsz, emiatt vagy kevés rendelésed lesz, pedig sokkal többet is kihozhatnál belőle,
 • vagy sok rendelésed lesz, de alig győzöd majd teljesíteni és (ahogyan az sok kis cégnél történik), a karácsony előtti utolsó pillanatig rohansz majd, hogy minden ügyfeledet ki tudd szolgálni (ez pedig a te ünnepedet teszi tönkre)
 • de van egy ennél nagyobb probléma is: karácsony előtt nagyon drága hirdetni és nagy a reklámzaj is, ilyenkor sokkal nehezebben fogod meg a vevők figyelmét.

Vegyél részt ezen az online tréningen, ami segít, hogy az idei karácsonyi kampányod minden idők legjobbika legyen!

Mit tanulhatsz meg a "Készülj fel a karácsonyi kampányodra!" online tréningen?

  • Hogyan érdemes megtervezned a karácsonyi kampányodat, hogy ne kapkodás legyen a vége?
  • Mikor kezdd el a karácsonyi kampányolást és meddig tartson?
  • Hogyan építsd fel a kampányodat? Mik a lépései? Mikor mit tegyél ki és hova?
  • Hogyan hirdess olcsón a karácsonyi kampányban? Megmutatom azt a módszert, amivel elkerülheted a nagy reklámzajt és a novembertől rohamosan dráguló hirdetéseket és elérheted, hogy a célcsoportod csak rád figyeljen!
  • Milyen stratégiával érhetsz el a legtöbb vevőhöz? (a szokásos kampányok karácsonykor nem működnek, mert nagy a reklámzaj, de van egy bevált tervezési stratégia, ami mindig működik és már számtalanszor bizonyított, megosztom veled a receptjét)
  • Termékbevezetés karácsony előtt: mit csinálj, ha mostanra szeretnél előrukkolni a legújabb kollekcióddal, a könyveddel vagy az új termékeddel? Hogyan érdemes bevezetned a piacra, hogy igazán nagyot szóljon?
  • Hogyan hirdess? Milyen célcsoportnak kommunikálj, hogyan állítsd be a hirdetéseidet? Instagram vagy Facebook hirdetés? Hogyan hirdess hatékonyan kis büdzséből? (mutatok 20 hirdetésmintát is, amit lemásolhatsz, így ezen már nem kell a fejed törnöd)
  • Milyen ajánlatot állíts össze a karácsonyi kampányodban, ami sok vevőt vonz majd?
  • Milyen megrendelőoldalt készíts, ami biztosan működik? (és azt is megmutatom, hogyan készítsd el!)
  • Karácsonyi kampány marketingeszközök: Instagram, Facebook, Pinterest, hírlevél, blog, videó - Melyiket hogyan használd?
  • Videómarketing és élő videók: Ötletek, milyen videókat készíthetsz, amik egyszerűek, hatásosak és segítenek eladni
  • Karácsony után: nem szükséges, hogy csak december 24-ig kampányolj és a január unalmas és szürke és árleszállításokkal teli legyen! Ötletek, mit és hogyan hirdess az ünnepek után.

Hogyan néz majd ki a tréning?

  • A tréning anyagát egy zárt online felületen érheted majd el, ahol azonnal megtalálod az összes leckét és 1 éven át bármikor megnézheted és letöltheted őket.
  • A zárt oldalon összesen 13 leckét találsz tele ötletekkel és megvalósítási útmutatókkal.
  • A leckék formátuma mp3, pdf és mp4 videó, hogy akár mobilról, tabletről is tudd nézni őket.

A 13 leckéből álló online tréning értéke br. 19.900 Ft, de most november 20-ig mindössze br. 9.900 Forintért juthatsz hozzá a teljes anyaghoz. (Ezt szinte ajándék, hiszen egy jó karácsonyi kampány a többszörösét hozhatja vissza)

AJÁNDÉKOK a megrendelésed mellé:

A karácsonyi kampányra készülni bármikor elkezdhetsz. De mi arra szeretnénk rávenni, hogy tényleg időben kezdd el. És, hogy megédesítsük számodra a döntést, a jelentkezésed mellé még ezt a két ajándékot is megkapod:

AJÁNDÉK #1

15 Instagram poszt és sztori ötlet a karácsonyi kampányodhoz

A karácsonyi kampányodnak is fontos része lehet az Instagram - sőt: idén karácsonykor most először várható, hogya hazai piacon is igazán nagy és jelentős eredményeket lehet elérni majd az Instagramon, ugyanis év közben jelentősen megnőtt a felhasználók száma és az aktivitás mértéke is.

Most igazán érdemes belehúznod az aktív kampányolásba!

De hogyan fogj bele? Hogyan csináld? Ezt tudhatod meg ebből az ajándék leckéből!

Kész poszt ötleteket adunk, sőt példákat is mutatok ötletes karácsonyi témájú Instagram posztokra, valamint megmutatom azt is, a posztok és sztori bejegyzések segítségével hogyan építs fel egy Instagram kampányt.

Hogyan kaphatod meg az ajándékot? Jelentkezz legkésőbb november 20-án pénteken éjfélig és megrendelés és fizetés után a tréning zárt oldalán megnézheted és letöltheted majd.

AJÁNDÉK #2

Hogyan készíts "adventi naptár"-kampányt?

Az "adventi naptár"-kampány az egyik legötletesebb és izgalmasabb, ráadásul nagyon hatékony módja a karácsonyi kampányolásnak. Minden nap más izgalmas ötlettel, termékkel, ajánlattal vagy ajándékkal lepheted meg a vásárlóidat, de lehet az ablakok mögött kupon, nyereménycsomag, partnerekkel közösen összeállított ajándékcsomag is.

Már csak el kell készíteni... De hogyan?

Az adventi naptár kampány kivitelezését mutatom be részletesen ebben az ajándék videóban.

Hogyan kaphatod meg? Ha legkésőbb november 20-án pénteken éjfélig jelentkezel a Készülj fel a karácsonyi kampányodra! Tréningre.

Idén hány karácsonyfa alatt lesznek majd ott a termékeid?

Tarts velünk és tervezd meg az eddigi legnagyobb karácsonyi kampányodat!

Az akció végetér:

JELENTKEZZ MOST!

Jelentkezés és fizetés után azonnal megadjuk neked a honlap online zárt felületének elérését. Fizetésre átutalással, bankkártyával vagy Paypalon van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap. Megrendelés és fizetés után azonnal küldjük neked emailben a hozzáférést az online felülethez és már meg is kezdheted a tanulást.


(ha valami miatt nem működne a gomb, erre a linkre kattintva is elérheted a megrendelőlapot)

Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat!

Email: megrendeles@gazdagmami.hu
Telefon: 06-30-574-72-12