A Gazdagmami.hu bemutatja

Hatalmas kampányt tervezel hamarosan, ami rengeteg új vevőt hoz, de nincs időd megírni?

Segítek 4 óra alatt összeállítani a kampánytervedet ÉS meg is írjuk a kampányod teljes szövegét!

2023. szeptember 15. péntek

Tudod, hogyan kellene kampányt csinálnod, de nem látod át a lépéseket,
ezért nem tudsz belefogni?

Tudod, hogyan kellene kampányt csinálnod, de nem látod át a lépéseket, ezért nem tudsz belefogni?
Amikor belefogsz, rengeteg idő megy el vele és sosem érsz a végére?
Éppen egy fontos kampányra készülsz és szeretnél időhatékonyan a végére érni?

Tarts velünk ezen a 4 órás online workshopon, ahol segítek:

 • megtervezni a kampányod lépéseit
 • kitalálni a kampányod fő üzenetét és "sztoriját"
 • kitalálni az ajánlatodat
 • megírni a hírleveleket
 • megírni az értékesítési oldalad szövegét
 • megírni a kampányhoz tartozó közösségi média posztokat

Hogyan is fog kinézni ez a tréning?

Itt nem lesz hosszú elméleti előadás, aminek a végén úgy mész haza, hogy "oké, de most mit is kéne csinálnom?" csakis gyors alapok az egyes kampányelemekhez, utána pedig színtiszta megvalósítás!

A Kampányíró Workshop ezekből a részletekből fog felépülni:

 1. AJÁNLAT Részletesen kitaláljuk a kampányod ajánlatát és árait (nem csak általános ötleteket kapsz, hogy “adj hozzá 3 – ajándékot”, hanem konkrétan a te üzletedre, termékedre/szolgáltatásodra szabva kidolgozzuk a részleteket)
 2. SZTORI Kitaláljuk mi legyen a kampányod apropója (egy jó sztori, egy ok, ami miatt éppen most és éppen így kampányolsz, egy fő üzenet, amire minden vevő emlékezni fog, aki találkozik az ajánlatoddal - ezt kitalálni mindig nehéz, de most ez megoldjuk majd helyetted)
 3. A SZÜKSÉGES PLUSZ Kiválasztjuk, mi legyen a kampányodban az a kis szükséges plusz, amitől érdekesebb és izgalmasabb lesz, nem csak egy sima valamilyen árakció (ettől lesz majd igazán izgi és kreatív a dolog, a vevők meg imádják majd, meglátod)
 4. ÉRTÉKESÍTÉSI OLDAL Segítünk megírni az értékesítési oldal szövegét (és kiválasztani a grafikákat – ezzel majdnem ugyanannyi idő tud elmenni, mint a szövegírással),
 5. CSALI Kitaláljuk a kampányod “csaliját”, amivel felhívod rá a figyelmet és megtalálod az érdeklődőket, akiknek aztán majd el tudsz adni. (nyilván annyi időnk nem lesz a workshopon, hogy ezt el is készítsük, de biztos terved lesz rá, mi az, ami működik, mit kell majd otthon megcsinálnod)
 6. KAMPÁNYTERV Összeállítjuk részletesen, lépésről lépésre kidolgozva a kampányod tervét. Minden egyes napra meglesz, mit kell tenned, mit kell kommunikálnod, hogy sikeres legyen a kampányod.
 7. HÍRLEVELEK ÉS POSZTOK Megírjuk a kampányban kiküldendő hírleveleket és közösségi média posztokat.
 8. HIRDETÉSEK Kitaláljuk, milyen szövegekkel hirdesd a kampányodat, ha ezzel is szeretnéd hatékonyabbá tenni, így már ezen sem kell gondolkodnod.

ÚJ! A korábbi workshopok tapasztalataira alapozva megújítottam a workshop menetrendjét, hogy a lehető leghatékonyabban ki tudjuk használni ezt a 4 órát.

1. A workshop előtt a csoportban leírhatod a céljaidat a workshoppal és bemutatkozhatsz, így a workshop anyagát az igényeidnek megfelelően tudom alakítani, hogy tényleg hatékony legyen ez a 4 óra.

2. A workshop során egy kész kampánytervet követünk majd, amiből átláthatod a lépéseket és szövegsablonokat használunk, amiket használva gyorsabban tudunk haladni.

3. A tervet és a szövegmintákat, valamint a workshop teljes felvételét utólag odaadom majd, így utólag is bármikor képes leszel átismételni a hallottakat és új kampányokat létrehozni a tanultak segítségével.

4. KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG! A személyes rendezvénnyel ellentétben, itt nem csak az élő workshop alatt, hanem még azt követően is kérdezhetsz tőlem a zárt felületen 2 héten át, így azokat a kérdéseket is felteheted, amik csak később jutnak eszedbe vagy a megvalósítás során merülnek fel.

A CÉL: 4 óra alatt valóban meglegyenek azok a szövegek, amikre szükséged lesz a kampányod során és a stratégia, amit követve újabb és újabb sikeres marketing kampányokat készíthetsz a későbbiekben is.


Kinek ajánlod?

 • Megrögzött halogatóknak

  Akik eddig azért nem vágtak bele életük kampányába, mert túl nagy falatnak érezték.

 • Aki még soha nem indított kampányt

  Ha már van online vállalkozásod, de még soha nem adtál el kampányszerűen, de most szeretnél végre belefogni.

 • Ha most jönnél ki valami újjal

  Ha van egy új termékötleted, szeretnél megszervezni egy nagy rendezvényt, most jönnél ki az új könyveddel vagy szeretnél az eddigieknél nagyobb kampányt összehozni.

Szabadulj meg több napi utánajárástól, írogatástól és ötleteléstől:

írd meg velünk 4 óra alatt a következő kampányodat és használd
a megtakarított időt arra, amire csak szeretnéd!

Neked való ez a tréning, ha:

 • már van online vállalkozásod, de szeretnél hatékonyabban kampányokat írni,
 • nem vagy teljesen újonc a marketingben, tisztában vagy az alapfogalmakkal,
 • vannak termékeid, szolgáltatásaid és ezeket szeretnéd hatékonyabban kampányolni,
 • tudod milyen értékes, ha 4 óra alatt megtakaríthatsz több napi munkát.

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a workshop és hol?

A workshop időpontja: 2023. szeptember 15. péntek 12-16:30

12-14-ig lesz az első szakasz, aztán igény szerint tartunk 30 perc szünetet, majd 14:30-16:30 között folytatjuk a tanulást.

A helyszín: a workshop ONLINE zajlik majd egy zárt felületen, élő adás formájában, amihez jelentkezés és fizetés után férhetsz majd hozzá.

Mit hozzak magammal?

Mindenképpen olyan eszközt hozz magaddal, amivel gyorsan tudsz írni. A korábbi online workshop tapasztalatai alapján javaslom, hogy előre teszteld az internetkapcsolatod minőségét (ha meg tudod nézni bármelyik Gazdagmami élő adást fennakadás nélkül, akkor az jó) és a géped sebességét, mert egyszerre kell majd szöveget írnod és az élő adást követned.

Kell-e valamilyen speciális szoftver a workshopra?

Szövegszerkesztő és böngészőprogram kell csak. Másra nem lesz szükséged.

Utólag megkaphatom a workshop felvételeit?

Természetesen! Nem mindig tudja mindenki követni az elhangzottakat és jó lenne otthon átismételni, amit láttál, hallottál, hogy később is gyorsan tudj hasonló kampányokat készíteni, éppen ezért a tréninget követően letöltheted majd a felvételeket (hangfelvétel és képernyővideó), valamint a prezentációt is.

Érdemes eljönnöm, ha induló vállalkozó vagyok vagy még nincs vállalkozásom?

Ha még nincs terméked és semmilyen saját kommunikációd (blog, hírlevél vagy közösségi média felületek) nem igazán javaslom neked ezt a workshopot. Ezesetben jobban jársz, ha a Nagy Kampány Szövegírás Tréningünk segítségével először elsajátítod az alapokat.

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvétel ára br. 19.900 Ft, de most szeptember 12-ig br. 14.900 Forintért jelentkezhetsz.

A jelentkezés végetér:

Jelentkezz most!

Klikk a gombra, töltsd ki az adatokat és már le is foglaltad a helyed!

Fizetésre átutalással, Paypallal, Barionon vagy bankkártyával van lehetőséged.

Helyfoglalás nincs! Csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél jönni és ki is tudod fizetni a jelentkezési díjat. Ha a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül nem fizetsz, a jelentkezésedet töröljük és a helyedet másnak adjuk át és erre a workshopra újra nem jelentkezhetsz.

Jelentkezni a helyek erejéig, de legkésőbb szeptember 12-én éjfélig lehet. A workshopra legfeljebb 20 helyünk van, amint a helyek elfogytak, a jelentkezést lezárjuk.


Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami