A Gazdagmami.hu bemutatja

Érj el kiemelkedő eredményeket az Instagramon 1 hónap alatt!

Tanuld meg, hogyan növeld a követőid számát, érj el egy-egy bejegyzéssel rengeteg embert és szerezz új vevőket hatékonyan! Az Instagram Tuning Kihívásban ebben segítek neked.

Te is posztolsz az Instagramon, új tartalmakkal, új ötletekkel rukkolsz elő, követed az új lehetőségeket, de úgy érzed, valahogy nem sikerül igazán jó eredményeket elérned.

Néha jó elérést kapnak a posztjaid, néha nem.

Néha sok lájk, sok hozzászólás érkezik, néha nem.

Sokan megdicsérik a termékeidet, de sokkal kevesebben rendelnek.

Mi lehet az oka? Miért nem jutsz egyről a kettőre?

Talán nem tudsz még eleget?

Nem jók az ajánlataid?

Nem elég jó minőségűek a posztjaid?

Az elmúlt évben sok ügyféllel dolgoztam együtt, akik sokat tudtak az Instagramról, figyelték mások posztjait, igyekeztek fejlődni, de valahogy nem sikerült áttörést elérniük. Miért?

És vajon mit tudnak azok, akik egyik napról a másikra betörtek az Instagramra?

Akiknek rohamosan növekszik a követőik száma, akiknek a posztjait mintha nem érintené semmilyen algoritmus változás? Akiknél nem csak nézelődnek, de vásárolnak is az emberek?

Hogy csinálják azok, akik mindig jó eredményeket érnek el?

Sokat hirdetnek? "Szereti" őket az algoritmus?

Vagy van valami a "titok", amit ők tudnak te meg nem?

A "titok" valójában egyszerű: ÉRDEKFESZÍTŐ TARTALOM -> AKTIVITÁS -> ELÉRÉS -> ISMERTSÉG -> ÜZLET

Hogy is van ez? Az Instagram valójában egyszerűen működik: ha a tartalmaid érdekesek a követőidnek, akkor aktívak lesznek alatta, ha aktívak, akkor több embernek mutatja meg őket. Ha nagyobb egy-egy posztod elérése, egyre ismertebb lesz a profilod. Ha ismertebb a profilod,  még több elérésed lesz és egyre ismertebb leszel. Elkezd kialakulni a bizalom, a kapcsolat a követőiddel. És ha létrejött  bizalom és a kapcsolat, akkor már könnyebben megy az értékesítés is.

Mindennek az alapja a tartalom.

Milyen a jó tartalom? Erről sok mindent lehetne írni, de valójában csak te tudod kitapasztalni mi az, ami a te profilodon működik. Hogyan? Rendszeres posztolással.

Csakhogy az ember folyton kifogy az ötletekből, rengeteg idő megy el, mire kitalálod és elkészíted a tartalmakat, ezért aztán gyakran elmegy a kedved és ki-ki maradozik néhány poszt.

A jól teljesítő (nagy elérésű, nagy aktivitású) profilok titka, hogy minden posztjukkal erős reakciót váltanak ki a követőkből és ez segít, hogy a következő bejegyzéseik is nagyobb elérést kapjanak.

Ha viszont a tartalmak érdektelenek, nehezen észrevehetőek (nincs vagy nem érdekes a képanyag), unalmasak, akkor kevés reakció érkezik. Lehet, hogy néhányan elolvassák, de nem nyomnak lájkot, nem osztják meg, nem szólnak hozzá, így egyre kevesebb ember látja őket.

Mit lehet tenni?

Kell egyetlen időszak, amikor folyamatosan készíted a jobbnál jobb tartalmakat, a jobbnál jobb posztokat, amik aktivitásra ösztönzik a követőidet és ezzel felpörögnek az eléréseidet is.

Egy időszak, amikor rendszeresen kerülnek ki az új, ötletes posztjaid, amik hozzák az új követőket.

Egy időszak, ami alatt nem csak "tartalmat gyártasz" és lájkokat gyűjtesz, hanem valódi kapcsolatot építesz a követőiddel, akik a végén szívesen vásárolnak tőled.

Mindezt rendszeresen kell csinálnod.

Egymás után kell kitenned a jobbnál jobb tartalmakat.

A megfelelő időpontban.

A megfelelő a sorrendben.

Ennyi a titka.

Már csak az a gond, hogy:

- Vannak szuper tartalom ötleteid, de nem állandóan. Néha kifogysz belőlük és egy-egy sikeres poszt után jön egy csomó kudarcos, amit alig lát valaki.

- Folyamatosan tartalmat készíteni melós dolog. Kitalálni, megírni, megszerkeszteni...

- Hiába teszel ki egy-egy akciót, ajánlatot, alig van rá reakció, akkor meg minek készítetted előtte a sok jó tartalmat.

A legjobb az lenne, ha lenne valaki, aki odavarázsolja neked mindezt készen. Egy szuper aktív közösséget, akik mind csak téged imádnak 🙂

Valaki, aki tudja mit kell tenni és milyen sorrendben.

Jó hír, hogy van ilyen ember 🙂

Illetve kettő:

(1) Itt vagyok én, aki tudok súgni mit és milyen sorrendben csinálj.

(2) És ott vagy te, aki meg tudod majd csinálni, mert megmutatom, hogyan kell 🙂

Hol?

Az Instagram Tuning Kihíváson 

Mi ez? Egy 4 hetes kihívás, amelynek során segítek neked felpörgetni az elérésedet és a követőszámodat, kapcsolatot építeni a közönségeddel és el is adni nekik!

Hogyan?

 • az elején segítek meghatározni hányszor, mit és mikor kell posztolnod a jobb elérésért,
 • aztán megmutatok néhány szerkesztési és publikálási megoldást, amivel sokat tehetsz az eléréseid sikeréért,
 • utána kétnaponta kapsz 1-1 poszt ötletet, egy sablont, amit csak át kell írnod a témádra, lemásolnod és minden egyes bejegyzéssel egy lépést tehetsz az eléréseid növelése felé,
 • megmutatom, mire figyelj, hogy maximalizáld az eléréseidet,
 • megmutatom, mit tegyél, hogy nagyobb aktivitást váltsanak ki a posztjaid,
 • kapsz egy csomó Story poszt ötletet a közösséged elérésére és aktivizálására,
 • végül pedig megmutatok egy Instagram vevőszerző kampányt lépésről lépésre kész poszt sablonokkal, szövegekkel, csak le kell másolnod a lépéseket.

Mit érhetsz el az Instagram Tuning Kihívás segítségével?

Mit is kapsz, ha jelentkezel a kihívásra?

- Kétnaponta 1 feladat és tartalom ötletek-minták

- Szuper elérés-, aktivitás- és követőszám-növelő tartalom ötletek, amiket nem csak most, hanem később is használhatsz

- Beállítási és szerkesztési megoldások a jobb elérésért

- Sztori tartalom és aktivitásnövelő ötletek

- Hashtagek és más elérésnövelő tippek

- Egy teljes vevőszerző Instagram kampány lépései és a hozzá tartozó tartalmak, szövegek kivitelezése

- Folyamatosan rugdoslak, hogy ne hagyd abba 🙂

- Ha vége akkor pedig magadtól újra kezdheted az egészet, így fenntartva a sikersorozatodat.

- Csak ingyenes, organikus forgalomnövelő megoldásokat mutatok, de tippeket adok arra is, mit érdemes meghirdetni és milyen beállításokkal.

Ennél gyakorlatiasabb formája nincs a tanulásnak!

Más tréningekkel: megérted, de csak keveset valósítasz meg belőle.

Az Instagram Tuning Kihíváson: megérted és meg is csinálod!

Mi NEM ez a kihívás?

(csak, hogy ne legyen félreértés)

-Nem részletes Instagram marketing tanfolyam (az Instagram kommunikáció alapjait és a technikai megoldásokat a Sikerrel az Instagramon tréningen sajátíthatod el)

- Nem grafikai tanfolyam (fogok ötleteket mutatni, milyen képanyagokat készíts, de itt most nincs lehetőség arra, hogy részletesen megtanítsalak bármelyik képszerkesztő használatára, de adok majd néhány tippet, hogyan készíthetsz könnyen képanyagokat)

- Nem elméleti képzés (épp ellenkezőleg: itt az a cél, hogy ezalatt az egy hónap alatt haladj is és valósítsd meg, amit mutatok)

Kinek való az Instagram Tuning Kihívás?

 • Annak, aki már egy ideje jelen van az Instagramon és szeretne növekedést elérni
 • Annak, aki nem elégedett a bejegyzései elérésével.
 • Annak, aki nem látja át mit kéne tennie ahhoz, hogy eredményei is legyenek és ehhez egy részletes útmutatót szeretne
 • Annak, akinek nem túl aktív a követőtábora, alig jön új követője, visszaestek az elérései és szeretne felturbózni
 • Annak, aki nem tudja, hogyan szerezhetne vevőket az Instagramon
 • Annak, akinek hektikusak az eredményei és nehezen veszi rá magát arra, hogy rendszeresen és következetesen tartalmat készítsen.

Mikor kezdődik? Meddig tart? Mennyibe kerül?

A kihívás akkor kezdődik, amikor jelentkezel és 1 hónapon át tart. (pont a nagy év eleji nagy kampányok időszakában fogsz elérni több embert és szerzel több vevőt, hurrá!)

Minden második nap egy-egy poszt ötletet és hozzá szerkesztési megoldásokat, terjesztési tippeket kapsz, hogy új követőket szerezz, aktívabb követőtábort építs és el tudj adni.

Mennyibe kerül? Az 1 hónapos kihívás január 9-ig mindössze br. 14.900 Ft helyett mindössze br. 9900 Forintba kerül. Ha felveszel valakit a feladatra, aki rendszeresen posztol neked, minimum havi 25-30.000 Forintot kéne kifizetned, de innentől erre nem lesz szükséged, mert már tudni fogod mit és hogyan csinálj.

Bátor kérdések - őszinte válaszok

Ha most követem a lépéseket és növekedni fognak az eredményeim, utána mi lesz? +

Ha a kihívást végigcsinálod és aztán nem posztolsz többet, akkor biztosan visszaesnek az eredményeid. Ez olyan, mintha egy hónapig járnál edzőterembe, aztán abbahagynád az edzést.  Ha viszont végigcsinálod és aztán a megszerzett tudást, rutint és ötleteket tovább kamatoztatod, újra meg újra megtapasztalhatod, milyen könnyen lehet elérni az embereket és új követőket szerezni. Egy hónap pont arra elég, hogy kialakítsd a posztolási rutinodat, amit eddig nem sikerült megszerezned.

Miért kétnaponta vannak a feladatok? +

Mert a kihívás anyagát úgy terveztem meg, hogy legyen idő megcsinálni egyik feladatot a másik után. Egyik nap megnézed a leckét, a másik nap elkészíted a posztot és kiteszed, ez így bármilyen vállalkozás mellett belefér az életedbe.

Most indultam el az Instagramon, érdemes jelentkeznem? +

Igen, erre a kurzusra akkor is jelentkezhetsz, ha most indítottad az Insta profilodat, de arra ügyelj, hogy üzleti profilod legyen és ne magán, mert a funkciók egy része csak az üzleti profilok számára elérhető (a Beállítások alatt a Fiók menüpontban a "Váltás professzionális fiókra" linkre kattintva tudod beállítani, hogy a profilod üzleti profil legyen)

Régóta van Instagram profilom, de már egy ideje nem használom, érdemes jelentkeznem? +

Igen, mert ezekkel a módszerekkel a már régóta nyugvó profilt is újra aktivizálni tudod majd.

De én pont most nem érek rá, majd csak később... +

Nyugi, akkor sem történik semmi, ha most pont nem érsz rá. Ha megveszed a hozzáférést a kihíváshoz, a kihívás zárt oldalának hozzáférését 1 évig folyamatosan elérheted, aminek során bármikor végigcsinálhatod az egészet elölről és ha szeretnéd, le is mentheted a leckéket, így bármikor újra előveheted.

A jelentkezés végetér:

No, bevállalod? Lépj tovább és pörgesd fel az Instagram profilodat most!

Klikk a gombra és már le is foglaltad a helyed a kihívásra! Fizetésre bankkártyával, Paypalon vagy átutalással tudsz, amint a befizetésed megérkezett, elküldjük a zárt oldal elérhetőségét. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez nem lehet akadály.


3paypal3visamastercard-1
(ha a gomb nem működne, kattints ide)

Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami