A Gazdagmami.hu bemutatja

Megvalósítás a köbön:

Most 4 óra alatt beindíthatod az Instagram oldalad!

Semmi halogatás - csak hatékony megvalósítás!

2019. július 12.

Régóta halogatod, hogy elindítsd az Instagram oldalad, de eddig nem volt soha időd belefogni?

Beregisztráltál, de nem tudod magad rávenni a rendszeres posztolásra és az oldal felfuttatására?

Tarts velünk az Instagram Beindító Workshopon, ahol:

- segítünk elindítani az oldaladat:

- megírjuk a zseniális Névjegyedet és bemutatkozásodat,

- kitaláljuk, megírjuk és elkészítjük az első 20 posztodat,

- megmutatom hogyan érheted el a célcsoportodat és növelheted a rajongótáborodat hirdetések nélkül,

- Segítek a technikai részekben is! Nem neked kell kitalálnod, mi hol van és hogyan működik: a workshopon mindent megmutatok!

Mi történik majd a Workshopon?

 • ha még nincs Instagram accountod segítek regisztrálni,
 • beállítjuk az üzleti oldaladat és átnézzük a fő funkciókat,
 • beállítjuk a névjegyedet és a bemutatkozásodat (Highlights segítségével),
 • kutatás: segítek hogyan érheted el a célcsoportodat a legkönnyebben az Instagramon (ezen belül külön időt szánunk a hashtagkutatásra)
 • megmutatom, hogyan működik a Story és mire érdemes használni,
 • megmutatom, milyen posztok működnek a legjobban, kitaláljuk a posztolási stratégiádat, hogy soha ne kelljen azon gondolkodnod, mit tegyél ki,
 • megmutatom, hogyan tudsz hirdetni az Instagramon,
 • megmutatom, hogyan tudod előre időzíteni a posztokat és összekötjük a Facebook oldaladdal, hogy a posztok ott is megjelenjenek,
 • megmutatom, hogyan készíthetsz egyszerűen érdekes és értékes Insta posztokat a telefonoddal (akkor is, ha nem szereted magadat fotózgatni)
 • megnézzük, hányszor, mit és mikor érdemes posztolnod,
 • megmutatom az IGTV beállításait,
 • megmutatom, milyen stratégiákkal szerezhetsz vevőket az Instagramról és hogyan milyen lépésekkel építhetsz nagy követőtábort néhány hónap alatt.

Hogyan is fog kinézni ez a workshop?

Itt nem lesz elmélet vagy előadás, csakis gyors alapok az egyes kampányelemekhez, utána pedig színtiszta megvalósítás!

 1. GYAKORLAT Hozd el a telefonod, hogy mindent meg tudj csinálni, amit mutatunk!
 2. MEGVALÓSÍTÁS Előre is dolgozunk majd, hogy ne csak ötleteket kapj, amiket majd otthon kell megvalósítanod, hanem előre elkészítshess posztokat, fotókat, amiket akár előre be is időzíthetsz posztként!
 3. KUTATÁS Otthon soha nem szánnál rá annyira sok időt és olyan elmélyülten, mint ezen a workshopon, ráadásul itt, ha elakadsz, kérdezhetsz, segítek.
 4. TECHNIKA Nem egyedül kell rájönnöd, mi hogyan működik, hanem minden kis részletet megmutatok, ha pedig elakadnál, segítek.
 5. ÚJ ÖTLETEK Az Instagram a kreativitásról, a különleges, látványos új ötletekről szól, ezekből soha nem elég 🙂 A workshopon rengeteg ilyen új posztolási, formázási, technikai és marketing ötletet kaphatsz.
 6. MARKETING Vállalkozóként azt is tudnod kell, hogyan lesz az Instagram oldaladból márkaépítő eszköz és hogyan szerezz vele vevőket. Itt most új kampányötleteket is kaphatsz és készítünk majd kifejezetten vevőszerzésre szolgáló posztokat is.

Kinek ajánlod?

 • Megrögzött halogatóknak

  Ha eddig azért nem kezdted el használni az Instagramot, mert mindig az ideális időpontra vártál, ez a workshop segít kimozdítani a holtpontról és végre elindulni.

 • Ha nem akarsz kísérletezni

  Az Instagram pofonegyszerű, belevághatsz magad is, de ha szeretnél hatékonyan, célzottan minél hamarabb működő, élő közösséget építeni és vevőket szerezni, akkor jobb, ha biztosra mész.

 • Ha félsz a technikai dolgoktól

  Ha mindig elakadsz azon, melyik menüpont hol van, mit hogyan kell megcsinálni és ezért nem fogtál eddig bele az Instagramozásba, ez a workshop nagy hasznodra lesz majd.

Szabadulj meg több napi utánajárástól, írogatástól és ötleteléstől:

indítsd be velünk 4 óra alatt az Instagram oldalad és válj sikeressé minél hamarabb!

Neked való ez a tréning, ha:

 • már van online vállalkozásod és szeretnéd az Instagramon is népszerűsíteni,
 • több közösségi média felületen jelen vagy már és szeretnél az Instagramon is közösséget építeni,
 • eleged van a Facebookon a csökkenő elérésekből és szeretnél egy éppen növekvő, egyre aktívabb felületen nagy ingyenes eléréshez jutni,
 • tudod milyen értékes, ha 4 óra alatt megtakaríthatsz több napi munkát.

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a workshop és hol?

A workshop időpontja: 2019. július 12. péntek 12-16:30

A helyszín: Lurdy Konferenciaközpont, Budapest

Mit hozzak magammal?

Mindenképpen hozz magaddal fényképezésre is alkalmas okostelefont vagy tabletet. A helyszínen van vezeték nélküli internet, de ha van saját mobilneted, azt is hozhatod így biztosan végig gyors kapcsolattal dolgozhatsz majd.

Kell-e valamilyen speciális szoftver a workshopra?

Ha előre feltelepíted az Instagram applikációt azt megköszönjük, minden mást a workshop alatt telepítünk majd fel (ingyenes applikációkat mutatok majd)

Utólag megkaphatom a workshop felvételeit?

Természetesen! Nem mindig tudja mindenki követni az elhangzottakat és jó lenne otthon átismételni, amit láttál, hallottál, hogy később is gyorsan tudj hasonló kampányokat készíteni, éppen ezért a tréninget követően letöltheted majd a felvételeket (hangfelvétel és képernyővideó), valamint a prezentációt is.

Érdemes eljönnöm, ha induló vállalkozó vagyok vagy még nincs vállalkozásom?

Ha még nincs terméked és semmilyen saját kommunikációd (blog, hírlevél vagy közösségi média felületek) nem igazán javaslom neked ezt a workshopot. Ezesetben jobban jársz, ha a Sikerrel az Instagramon! Tréningünk segítségével először elsajátítod az alapokat.

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvétel ára br. 19.900 Ft, de most július 5-én pénteken éjfélig br. 14.900 Forintért jelentkezhetsz.

A jelentkezés lezárul:


Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami