A Gazdagmami.hu bemutatja

Megvalósítás a köbön:

Most 4 óra alatt beindíthatod az Instagram oldalad!

Semmi halogatás - csak hatékony megvalósítás!

2023. június 16. péntek

Régóta halogatod, hogy elindítsd az Instagram oldalad, de eddig nem volt soha időd belefogni?

Beregisztráltál, de nem tudod magad rávenni a rendszeres posztolásra és az oldal felfuttatására?

Tarts velünk az Instagram Beindító Online Workshopon, ahol:

- segítünk elindítani a profilodat,

- megírjuk a zseniális Névjegyedet és bemutatkozásodat,

- elkészítjük a tartalomtervedet, amivel ezentúl mindig tudni fogod miről posztolj (anélkül, hogy minden idődet új tartalmak készítésével töltenéd),

- megmutatom hogyan érheted el a célcsoportodat és növelheted a rajongótáborodat hirdetések nélkül.

- Hogyan adj el az Instagramon? Honnan lesznek vevőid? Megmutatom a legjobb technikákat.

- Segítek a technikai részekben is! Nem neked kell kitalálnod, mi hol van és hogyan működik: a workshopon mindent megmutatok!

Mi történik majd a Workshopon?

 • Már a workshop előtti napokban megkezdjük a tanulást: a zárt felületen szerdától elérhetsz majd egy videót, ami segít regisztrálni, valamint összekötni a Facebook és az Instagram oldaladat, valamint megmutat néhány funkciót.
 • beállítjuk az üzleti oldaladat és átnézzük a fő funkciókat,
 • beállítjuk a névjegyedet és a bemutatkozásodat (Highlights segítségével),
 • kutatás: segítek hogyan érheted el a célcsoportodat a legkönnyebben az Instagramon (ezen belül külön időt szánunk a hashtagkutatásra)
 • megmutatom, hogyan működik a Story és mire érdemes használni,
 • megmutatom, milyen posztok működnek a legjobban, kitaláljuk a posztolási stratégiádat, hogy soha ne kelljen azon gondolkodnod, mit tegyél ki,
 • megmutatom, hogyan tudsz hirdetni az Instagramon,
 • megmutatom, hogyan tudod előre időzíteni a posztokat és összekötjük a Facebook oldaladdal, hogy a posztok ott is megjelenjenek,
 • megmutatom, hogyan készíthetsz egyszerűen érdekes és értékes Insta posztokat a telefonoddal (akkor is, ha nem szereted magadat fotózgatni)
 • megnézzük, hányszor, mit és mikor érdemes posztolnod,
 • megmutatom a legjobb Reels trükköket, megnézünk néhány könnyen megvalósítható Reels ötletet és el is készítünk egy Reels videót
 • megmutatom, milyen stratégiákkal szerezhetsz vevőket az Instagramról és hogyan milyen lépésekkel építhetsz nagy követőtábort néhány hónap alatt.
 • kampány és eladás az Instagramon: milyen eszközeid vannak erre? Miben más? Hogyan csináld?
 • a workshopot követő 2 hétben bármikor kérdezhetsz még a felületen, válaszolok,
 • Hogyan legyen több követőd az Instagramon? A workshopot követően megkapod a lépésről lépésre követőszerzés technikáját bemutató anyagomat.
 • Képanyagok és videók készítése az Instagramra: megtanítalak hogyan és milyen eszközökkel készíts saját profi képanyagokat és rövid videókat az Instagram profilodra!

Hogyan is fog kinézni ez a workshop?

Itt nem lesz elmélet vagy előadás, csakis gyors alapok az egyes kampányelemekhez, utána pedig színtiszta megvalósítás!

 1. GYAKORLAT Hozd el a telefonod, hogy mindent meg tudj csinálni, amit mutatunk!
 2. MEGVALÓSÍTÁS Előre is dolgozunk majd, hogy ne csak ötleteket kapj, amiket majd otthon kell megvalósítanod, hanem előre elkészítshess posztokat, fotókat, amiket akár előre be is időzíthetsz posztként!
 3. KUTATÁS Otthon soha nem szánnál rá annyira sok időt és olyan elmélyülten, mint ezen a workshopon, ráadásul itt, ha elakadsz, kérdezhetsz, segítek.
 4. TECHNIKA Nem egyedül kell rájönnöd, mi hogyan működik, hanem minden kis részletet megmutatok, ha pedig elakadnál, segítek.
 5. ÚJ ÖTLETEK Az Instagram a kreativitásról, a különleges, látványos új ötletekről szól, ezekből soha nem elég 🙂 A workshopon rengeteg ilyen új posztolási, formázási, technikai és marketing ötletet kaphatsz.
 6. MARKETING Vállalkozóként azt is tudnod kell, hogyan lesz az Instagram oldaladból márkaépítő eszköz és hogyan szerezz vele vevőket. Itt most új kampányötleteket is kaphatsz és készítünk majd kifejezetten vevőszerzésre szolgáló posztokat is.

Kinek ajánlod?

 • Megrögzött halogatóknak

  Ha eddig azért nem kezdted el használni az Instagramot, mert mindig az ideális időpontra vártál, ez a workshop segít kimozdítani a holtpontról és végre elindulni.

 • Ha nem akarsz kísérletezni

  Az Instagram pofonegyszerű, belevághatsz magad is, de ha szeretnél hatékonyan, célzottan minél hamarabb működő, élő közösséget építeni és vevőket szerezni, akkor jobb, ha biztosra mész.

 • Ha félsz a technikai dolgoktól

  Ha mindig elakadsz azon, melyik menüpont hol van, mit hogyan kell megcsinálni és ezért nem fogtál eddig bele az Instagramozásba, ez a workshop nagy hasznodra lesz majd.

Szabadulj meg több napi utánajárástól, írogatástól és ötleteléstől:

indítsd be velünk 4 óra alatt az Instagram oldalad és válj sikeressé minél hamarabb!

Neked való ez a tréning, ha:

 • már van online vállalkozásod és szeretnéd az Instagramon is népszerűsíteni,
 • több közösségi média felületen jelen vagy már és szeretnél az Instagramon is közösséget építeni,
 • eleged van a Facebookon a csökkenő elérésekből és szeretnél egy éppen növekvő, egyre aktívabb felületen nagy ingyenes eléréshez jutni,
 • tudod milyen értékes, ha 4 óra alatt megtakaríthatsz több napi munkát.

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a workshop és hol?

A workshop időpontja: 2023. június 16. péntek 12-16:30

A helyszín: Online egy zárt felületen

Milyen eszközökre lesz szükségem?

Okostelefonra vagy tabletre, ami képes futtatni az Instagram applikációt (ezen fogunk majd dolgozni), valamint egy laptopra vagy asztali gépre (esetleg egy másik mobileszközre), amin követni tudod a workshopot (itt fogom mutatni, mit csinálj az Instagram appban)

Kell-e valamilyen speciális szoftver a workshopra?

Csupán az Instagram applikációra és böngészőre van szükséged.

Utólag megkaphatom a workshop felvételeit?

A zárt felületen a workshopot követően is elérheted az összes felvételt, így ha valamit elfelejtettél vagy valamiről lemaradtál bármikor vissza tudod nézni az adott részt.

Érdemes eljönnöm, ha induló vállalkozó vagyok vagy még nincs vállalkozásom?

Persze! Ez a workshop az abszolút kezdőknek szól. Ha csak szeretnéd megismerni az Instagramot, megtanulni, hogyan lehet rajta marketingezni, mire érdemes odafigyelni, melyik funkciója mire használható a marketingben, de még nincs vállalkozásod, akkor is hasznos lehet.

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvétel ára br. 19.900 Ft, de most június 13-án kedden éjfélig br. 14.900 Forintért jelentkezhetsz.

A jelentkezés lezárul:


Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami