A Gazdagmami.hu bemutatja

Megvalósítás a köbön:

Profi Instagram vevőszerző és márkaépítő stratégia 4 óra alatt!

Semmi halogatás - csak hatékony megvalósítás!

2023. július 14. péntek

Fent vagy az Instagramon, ha valami eszedbe jut, kiposztolod, de csak lassan nő a követőtáborod?

Hiába dolgozol, kevés embert érsz el a posztjaiddal? Szeretnél több ügyfelet szerezni az Instagramról, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Tarts velünk a Haladó Instagram Megvalósító Workshopon, ahol:

- megtanulhatod, milyen posztok hozzák most a legtöbb új követőt és hogyan készítsd el őket.,

- megtudhatod, milyen tartalomstratégiák vannak és kinek melyik való,

- megnézzük és kielemezzük a statisztikáidat és megmutatom, mi a tanulság belőle,

- segítek megtalálni az iparágad legsikeresebb szereplőit és mutatok néhány eszközt, amivel megfejtheted a sikerük titkát (fogadjunk, hogy már sokat agyaltál ezen? 😉 )

- megmutatom hogyan érheted el a célcsoportodat és növelheted a rajongótáborodat organikus módon (hirdetések nélkül)

- megtanulod pontosan milyen hashtagekkel érhetsz el több követőt,

- felépítjük a részletes tartalommarketing tervedet a következő 1 hónapra (és megmutatom azt is, hogyan időzítheted a posztokat),

- bemutatok 18 profi poszttípust, amit segítek átalakítani a saját témádra (utána hazaviheted és bármikor újra használhatod őket), valamint megtanítalak minden nap szuper tartalmakkal megtölteni a Storydat,

- megmutatom a vevőszerzés hatékony módszereit az Instagramon és megtervezzük a kampányodat (sőt: még a posztokat is elkészítjük hozzá a hírfolyamba és a Storyba is).

- Segítek a technikai részekben is! Nem neked kell kitalálnod, mi hol van és hogyan működik: a workshopon mindent megmutatok!

Mi történik majd a Workshopon?

 • megnézzük a fiókod típusát és, ha szükséges, segítek átállítani, hogy jobb eredményeket érhess el
 • elemezzük az eddigi eredményeidet és megmutatom, mire figyelj a statisztikáid elemzése során
 • Hogyan kerülj be az ajánlóba? Megmutatom mit kell tenned ahhoz, hogy az Instagram a te posztjaidat ajánlja
 • Piackutatás elemezzük a piacod hashtagjeit és megnézzük, milyen gyakori és milyen témájú posztokkal juthatnál előrébb, felépítünk egy részletes hashtag-tervet is, amit mostantól mindig használhatsz,
 • megmutatom, hogyan viszonyulnak egymáshoz a hírfolyam és a Story posztok (innentől nem lesz kérdés, hova mit posztolj)
 • Tartalomterv 1 hónapra: kidolgozzuk a saját posztolási stratégiádat és elkészítjük a tartalomtervedet 1 hónapra előre,
 • megnézzük, hol és hogyan használhatsz hirdetéseket az Instagramon
 • Időzítés:megmutatom, hogyan tudod előre időzíteni a posztokat és összekötjük a Facebook oldaladdal, hogy a posztok ott is megjelenjenek,
 • megnézzük, milyen posztokkal szerezhetsz nagyságrendekkel több követőt, hogyan tudhatod meg, mi működik a TE piacodon és el is készítünk néhány ilyen posztot,
 • Vevőszerző ötletek:mutatok egy sor egyszerű poszt ötletet, amivel vásárlókat szerezhetsz (érdekesen, kreatívan, nyomulás nélkül, de mégis hatékonyan)
 • kidolgozzuk a részletes lépésről lépésre követőszerző stratégiádat a következő 10.000 követőd megszerzéséhez (akár a nulláról is)
 • Kampány készítés:kapsz egy kész Instagram vevőszerző kampány tervet, amit ott helyben segítek átalakítani a saját témádra és piacodra, majd pedig elkészítjük a hozzá tartozó posztokat is.
 • megtanítalak használni egy sor haladó technikai megoldást (egy csomóan nem is ismerik őket, pedig ezektől lesz igazán érdekes és izgalmas az Insta kommunikáció) és néhány életmentően hasznos appot is (miért nem használtad őket eddig...)
 • Hirdetési trükkök: megmutatom a legjobb stratégiákat Instagram vevőszerző hirdetésekre (és be is állítunk egyet)

Hogyan is fog kinézni ez a workshop?

Itt nem lesz elmélet vagy előadás, csakis gyors alapok az egyes kampányelemekhez, utána pedig színtiszta megvalósítás!

 1. GYAKORLAT Hozd el a telefonod, hogy mindent meg tudj csinálni, amit mutatunk!
 2. MEGVALÓSÍTÁS Előre is dolgozunk majd, hogy ne csak ötleteket kapj, amiket majd otthon kell megvalósítanod, hanem előre elkészítshess posztokat, fotókat, amiket akár előre be is időzíthetsz posztként!
 3. KUTATÁS Otthon soha nem szánnál rá annyira sok időt és olyan elmélyülten, mint ezen a workshopon, ráadásul itt, ha elakadsz, kérdezhetsz, segítek.
 4. TECHNIKA Nem egyedül kell rájönnöd, mi hogyan működik, hanem minden kis részletet megmutatok, ha pedig elakadnál, segítek.
 5. ÚJ ÖTLETEK Az Instagram a kreativitásról, a különleges, látványos új ötletekről szól, ezekből soha nem elég 🙂 A workshopon rengeteg ilyen új posztolási, formázási, technikai és marketing ötletet kaphatsz.
 6. MARKETING Vállalkozóként azt is tudnod kell, hogyan lesz az Instagram oldaladból márkaépítő eszköz és hogyan szerezz vele vevőket. Itt most új kampányötleteket is kaphatsz és készítünk majd kifejezetten vevőszerzésre szolgáló posztokat is.

Kinek ajánlod?

 • Ha nincs sok időd

  Ha elfoglalt vagy, nincs időd egy hosszabb online tanfolyamra vagy arra, hogy magad szedd össze, mi működik, hanem szeretnél egy kész hatékony működő Instagram tartalomstratégiát, ami új követőket, érdeklődőket és vevőket hoz a vállalkozásodnak.

 • Ha nem akarsz kísérletezni

  Az Instagram pofonegyszerű, belevághatsz magad is, de ha szeretnél hatékonyan, célzottan minél hamarabb működő, élő közösséget építeni és vevőket szerezni, akkor jobb, ha biztosra mész.

 • Ha félsz a technikai dolgoktól

  Ha mindig elakadsz azon, melyik menüpont hol van, mit hogyan kell megcsinálni és ezzel rengeteg időd elmegy, most itt leszek, segítek, megmutatom (és mindent, amit csináltunk, megkapsz videón is, hogy bármikor visszanézhesd, mit hogyan állítottunk be).

Szabadulj meg az állandó kísérletezéstől, "mit írjak ma"-vívódástól és a véletlenszerű posztolgatástól:

dolgozd ki velünk 4 óra alatt az Instagram stratégiai tervedet és válj sikeressé az Instagramon most!

Neked való ez a tréning, ha:

 • már egy ideje jelen vagy az Instagramon, de úgy érzed, kicsit kaotikus és véletlenszerű a kommunikációd és ideje lenne magasabb szintre lépni,
 • szeretnél sokkal kevesebb munkával sokkal több emberhez elérni (akár 100%-os organikus elérést a követőtáborodban)
 • tudod milyen értékes, ha 4 óra alatt megtakaríthatsz több heti munkát.

És most jöjjenek a részletek:

Mikor lesz a workshop és hol?

A workshop időpontja: 2023. július 14. péntek 12-16:30

A helyszín: Online tréning felület

Mire van szükség a workshophoz?

Mindenképpen legyen nálad fényképezésre is alkalmas okostelefon vagy tablet, amiről tudod használni az Instagram applikációt. Érdemes úgy készülni, hogy két eszköz legyen nálad: egy, amiről a workshopot követed online (pl. egy laptop) és egy másik, amiről dolgozol.

Kell-e valamilyen speciális szoftver a workshopra?

Ha előre feltelepíted az Instagram applikációt azt megköszönjük, minden mást a workshop alatt telepítünk majd fel (ingyenes applikációkat mutatok majd)

Utólag megkaphatom a workshop felvételeit?

Természetesen! Nem mindig tudja mindenki követni az elhangzottakat és jó lenne otthon átismételni, amit láttál, hallottál, hogy később is gyorsan tudj hasonló kampányokat készíteni, éppen ezért a tréninget követően letöltheted majd a felvételeket (hangfelvétel és képernyővideó), valamint a prezentációt is.

Érdemes eljönnöm, ha induló vállalkozó vagyok vagy még nincs vállalkozásom?

Ha még nincs terméked és semmilyen saját kommunikációd (blog, hírlevél vagy közösségi média felületek) nem igazán javaslom neked ezt a workshopot. Ezesetben jobban jársz, ha a Sikerrel az Instagramon! Tréningünk segítségével először elsajátítod az alapokat.

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvétel ára br. 19.900 Ft, de most július 11-én kedden éjfélig br. 14.900 Forintért jelentkezhetsz.

A jelentkezés lezárul:


Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami