Gazdagmami Tanfolyam 9.0
Tanulj meg mindent egy helyen, ami az online vállalkozásod elindításához és felfuttatásához szükséges!

Legyen működő online vállalkozásod a nyár végére!

Ebben az átfogó online tréningben megmutatom hogyan juthatsz el a nulláról a működő online vállalkozásig

 • Részletes technikai útmutató

  Ezen a tanfolyamon lépésről lépésre tanulhatod meg, hogyan találd meg a megfelelő vállalkozási ötletet, kutathatod a piacodat, szerezheted meg az első vevőidet. Itt megszerezhetsz minden olyan technikai és marketing tudást, ami egy online vállalkozás beindításához és vezetéséhez szükséges.

 • Segítség! Elakadtam!

  Akkor sem kell megijedned, ha menet közben elakadnál. A tanfolyam során az online felületen folyamatosan kérdezhetsz tőlem és segítek.

 • A nulláról indulva megmutatok mindent

  Akkor is velünk tarthatsz, ha még nincs ötleted, akkor is, ha fogalmad sincs, milyen vállalkozást indíts: megmutatom azokat a piackutatási és marketing technikákat, aminek segítségével rátalálhatsz a számodra legjobb, életképes vállalkozási ötletre. És elsajátíthatod az induláshoz szükséges a technikai tudást is.

A legendás tanfolyam, amelynek
segítségével ezrek indították
el online vállalkozásukat 2008 óta.

A tanfolyam indul:

június

17

 • június 17. Hétfő

Klikk a gombra és jelentkezz most!

(a szállítási és fizetési lehetőségeket a következő oldalon állíthatod be)

Jelentkezem a tanfolyamra

Semmi rábeszélés, semmi "máról holnapra gazdag leszel", semmi elméleti blabla - csak egy gyakorlatorientált program, aminek segítségével elindíthatod az online vállalkozásodat

Ez nem az a program lesz, amitől máról holnapra multimilliomos leszel és soha többé nem kell majd dolgoznod. Nem fogsz olyan trükköket tanulni, amivel munka nélkül kereshetsz rengeteg pénzt. Lesz azonban sok tanulás, sok szorgalmas munka és végül a sikerek felett érzett öröm: "Igen, megcsináltam!"

Hogyan? Figyelj csak:

Mihez kezdjen magával az, akinek nincsenek ismerősei, nincsen befektetni való pénze, csak a tettvágy és a tenniakarás él benne? 

Jó lenne végre a saját lábadra állni, belekezdeni egy saját vállalkozásba, de nem tudod hogyan, miként induljál el?

Talán már meg is tetted az első lépéseket és résztvettél néhány tanfolyamon, elolvastál 1-2 könyvet, esetleg beléptél egy MLM hálózatba, elindítottál egy blogot, létrehoztál egy terméket és megpróbáltad értékesíteni, de mindig falakba ütköztél, az ígért és várt jövedelmek, a nagy sikerek elmaradtak. Miért?

Akadály #1 "Valaki mondja már meg, mit csináljak!"

Manapság már sok helyen lehet vállalkozásról tanulni, a képzésről kikerülve, a könyvet elolvasva azonban még mindig előtted áll a legnagyobb akadály: a megvalósítás. Hogyan csináljam meg? Mi legyen a következő lépés? Mi a leghatékonyabb módszer? - kérdezed és teljesen jogosan, hiszen egy induló kisvállalkozás számára fontos, hogy ne felesleges keresgéléssel és próbálkozással menjen az idő, hanem azt csináld, ami beszámítható időn belül kézenfogható eredményeket hoz.

Akadály #2 "Technikai megoldásokkal kell szöszölni és közben a lényeg elvész"

Ha próbáltál már pénztermelő weboldalt vagy akár a családi cégnek honlapot létrehozni, akkor tudod miről beszélek. Rengeteg idő, napok, hetek elmennek vele, hogy beüzemeld a honlapot, és akkor még nincsenek rajta látogatók, senki nem rendel róla, az embernek el is megy a kedve az egésztől. Nem is szólva a többi szervezési problémáról: hogyan szervezd meg az ügyfélszolgálatot, hogyan és hol hirdess, hogyan oldd meg az adózási kérdéseket, hogyan alapíts céget...

Akadály #3 "Van igény az ötletemre?"

A legtöbb ember, akivel találkozom, nagyon kreatív, tele van ötletekkel, ezért hol ide kap, hol oda kap, ötletel, jegyzetel, aztán egyikbe sem kezd bele, mert nem tudja, melyikbe érdemes belekezdeni.
Arról nem is szólva, milyen nehéz eldönteni, vajon életképes, piacképes-e egy adott ötlet. Vajon mennyit lehet eladni az adott termékből? Kell-e valakinek egyáltalán? Milyen áron lehet eladni? Ezekre mind-mind választ kéne találni, de hogyan?

Akadály #4 "Hol kezdjem el? Mi az első lépés?"

Kezdőként az első lépés megtétele a legnehezebb. Mekkora előny lenne a számodra, ha valaki fogná a kezedet és elmondaná, mikor melyik lépés következik? Mennyire lenne megnyugtató a tudat, ha mindig lenne valaki, akit megkérdezhetsz "ugye ez így jó lesz?" Milyen jó lenne, ha neked nem kell már kompromisszumokat kötnöd a család és a munkahely között, akkor és úgy dolgozhatnál, ahogyan szeretnél, annyi időd jutna a családodra, amennyit csak akarsz!

De akkor mi a megoldás?

Egy olyan tréning, ami lépésről lépésre végigvezet a folyamaton, ami elvezet a "bizonytalan kezdő" szintről a magabiztos "haladó vállalkozó" szintjéig.

A Gazdagmami tanfolyamon lépésről lépésre mutatom be, hogyan építheted fel a vállalkozásodat az internet segítségével. Megszerezheted mindazt a technikai és marketingismeretet, amire kezdő vállalkozóként szükséged lesz és miközben tanulsz, a vállalkozásod is épül.

Kezdőként sok mindent kellett a saját bőrömön megtapasztalnom, te viszont megspórolhatod ezeket a felesleges köröket, egy csomó gyakorlati kérdésre készen kapod majd a választ.

Nem kertelek: a sikerhez elszántság, kitartás és kemény munka kell. Nem fogok neked csodaszereket ajánlani, nem fogom a kezedbe adni az aranytojást tojó tyúkot, de azt megígérhetem, hogy ha komolyan veszed a tanulást, ha napról napra készülsz és gyakorolsz, akkor 3 hónap múlva a kezedben lesz minden eszköz, ami egy sikeres vállalkozás elindításához kell. Sőt, ha nagyon szorgalmas vagy, már menet közben felépítheted a saját online vállalkozásodat. Ez a

Gazdagmami Tanfolyam 9.0

Miért 9.0? Mert 2008 óta minden második évben megszervezem ezt a 3 hónapos online tanfolyamot, azaz a teljes tananyag minden második évben megújul, követve az online marketing változásait és a piaci trendeket. Ez a kilencedik verzió, ami 2024 nyarán újul meg teljesen és aminek most te is részese lehetsz, így nem valamilyen poros, régi tartalmat kapsz, hanem a legfrissebb tudást.

Ezen az online tanfolyamon oktatóvideókon, gyakorlati bemutatókon, írásos anyagokon keresztül mutatja meg lépésről lépésre:

 • hogyan kell felépíteni egy működő kisvállalkozást a saját ötleteid alapján,
 • hogyan kell nyereségesen működtetni azt,
 • hogyan használd fel az internet nyújtotta lehetőségeket a vállalkozásodban.

Ez nem a lusták tanfolyama, ahol csak ülsz, nézel és várod, hogy a fejedbe szálljon a tudás. Itt keményen kell követni az eseményeket és azt csinálni, amit a videókon mutatok.

Olyan témákról lesz szó, mint:

 • piackutatás és vállalkozásépítés
 • honlapkészítés kezdőknek
 • tartalomfejlesztés, reklámszövegírás
 • offline és online marketing

Nem titkolom, a célom az, hogy egy közösséget hozzak össze olyan kezdő vállalkozókból, akik egymást segítik, támogatják, akik kölcsönösen kedvező üzleti kapcsolatokat kötnek majd. Ez nem az a képzés, ahova mindenki bejöhet, ahol képzés címén kapsz egy e-bookot és abból kell kimazsoláznod a lényeget, hanem egy olyan elit képzés, ahol a dolgok konkrét megvalósításáról, hogyanjáról is beszélünk és ahol személyre szabott tanácsokat kaphatsz.

Miért jó ez neked?

 • a tananyagok úgy épülnek fel, hogy egyszerre egy kisebb részt fogjanak át, így ha gyermeked engedélyez neked 10 szabad percet, akkor is neki tudsz ülni végignézni az aktuális leckét,
 • lépésről lépésre haladunk, ha valahol elakadsz, elég szólnod és segítek, elmagyarázom,
 • miközben tanulsz, a saját vállalkozásod is épül, így már a tanulás ideje alatt megérkezhetnek az első bevételeid,
 • a videókon pontosan megmutatom majd, mikor mit kell csinálni, hova kell kattintani. Ha lemaradtál valamiről, egyszerűen visszapörgetheted a videót és újra megnézheted.

Olyan piacképes ismereteket szerezhetsz, amire építve először csak kiegészítheted a családi kasszát néhány forinttal, majd fokozatosan fejlesztve cégedet a GYES lejártával akár teljes munkaidőben a saját vállalkozásodban dolgozhatsz majd. Ha úgy döntesz, mégis visszatérsz a munkaerőpiacra, a megszerzett tudás a munkahelyeden vagy az álláskeresésnél is jól jöhet majd, hiszen az önéletrajzodban nem 3-4 éves lyuk tátong majd a GYES helyén, hanem fel tudsz majd mutatni rengeteg elméleti tudást és tapasztalatot egy olyan területen, amelyre egyre nagyobb az igény, de jelenleg még csak kevés helyen oktatják. Ilyen még nem volt: kézenfoglak, a szádba rágom. Itt most nem az oktató beszél majd te pedig hallgatsz, aztán hazatérve már semmire nem emlékszel és neked kell mindennek utánakeresgélned.

A Gazdagmami Tanfolyam 9.0 online tanfolyamon valódi, gyakorlatias, kézzelfogható tudást adok át. Nem azt mondom el, hogyan kellene csinálni, hanem megcsinálok mindent a szemed előtt, megmutatom hogy egy vállalkozás, egy weboldal, egy hirdetés, egy reklámszöveg mitől működik és hol ronthatod el. Nem kell azon törnöd a fejed, hogyan fogod mindezt megvalósítani, mert a tréning során folyamatosan kérdezhetsz is.

MIT TANULHATSZ MEG A GAZDAGMAMI TANFOLYAM 9.0 Online Tanfolyamon?

 • 1

  Online Piackutatás

 • Hogyan találd meg online eszközök segítségével a számodra megfelelő piacot, ahol biztosan jó bevételekre tehetsz szert?
 • Hogyan ismerd fel azokat a területeket, amikbe biztosan nem szabad belevágnod?
 • Honnan tudhatod, hogy melyik a jó ötlet, hogy milyen ötletekbe nem szabad energiát fektetned és mi az, amibe igen?
 • Piackutatási eszközök és módszerek online: Mit hol keress meg, minek hol tudsz utánanézni?
 • Honnan tudd meg, mit érhetsz el az online vállalkozásoddal és milyen gyorsan? Hogyan válaszd ki azt az ötletet, ami a legjobb eredményt hozza a számodra?

Eszközök, amiknek a használatát megtanulhatod: Google Trends, Webmestereszközök, kulcsszókereső eszközök, többféle piackutatási felület, Facebook Audience Insights

 • 2

  Online Marketing

 • Online marketing alapok: mi mit jelent, mi mire való, milyen marketing eszközökkel érdemes elindulnod
 • Hogyan építs olyan marketing rendszert, ami támogatja a vevőszerzésedet és nem időrabló?
 • Mérés és tesztelés: Google Analytics alapok
 • Milyen alapokra fektesd a vállalkozásodat, hogy mihamarabb bevételekre tegyél szert és ne menjen idő előtt csődbe?
 • Hogyan találd meg a céged pozicionálását és érd el, hogy a nagy reklámzajban, sok konkurens közül is téged találjanak meg a vevők?
 • Üzleti modell tervezés: milyen bevételi forrásaid lehetnek az online vállalkozásodban? Hogyan teszteld az ötleted mielőtt piacra dobod? Hogyan kereshetsz pénzt egy bloggal vagy tartalommal?
 • Hirdetések: milyen módon szerezhetsz bevételt erre építve? Kiegészítő jövedelemnek is jó, de akár a teljes vállalkozásod is épülhet rá.

Eszközök, amiknek a használatát megtanulhatod: Google Analytics, Blog.hu, Blogger.com, Google Adsense, Funnelytics, Ubersuggest

 • 3

  Honlapkészítés

 • Hogyan tervezd meg a honlapodat?
 • Hogyan támogassa a honlapod az értékesítési terveidet, mely funkciók teljesen feleslegesek és miket érdemes mindenképpen beépíteni?
 • Hogyan válaszd ki a domainnevedet és foglald le a tárhelyedet?
 • Honlapkészítés kezdőknek: az alapoktól kezdve megmutatom hogyan tudsz egy profi honlapot létrehozni magadnak, egészen odáig, hogy egy webshopot vagy internetes értékesítésre, megrendelésre, fizetésre alkalmas felületet, landing page-eket is készíteni tudsz majd.
 • Megmutatom, hogyan készíthetsz profi dizájnt az ízlésed szerint, és miként teheted felhasználóbaráttá a weblapot
 • Megrendelő űrlapok készítése és fizetési rendszerek beállítása
 • Hírlevélszoftver (autoresponder) integrálása a honlapodba és használata
 • Webshop létrehozása
 • Egyszerűbb webgrafikák készítése
 • Milyen érdeklődőszerző csalik vannak és hogyan készítsd el őket?

Eszközök, amiknek a használatát megtanulhatod: WordPress, Elementor bővítmény, képszerkesztés Adobe Sparkkal, Cpanel és Interworx használata, kb. 20 WordPress bővítmény részletes bemutatása (SEO pluginek, biztonsági plugin, pixel behelyező plugin, fórum létrehozása, Facebook, Instagram és Pinterest funkciók integrálása a weboldalba stb.) Woocommerce webáruházak készítése, ebookok létrehozása, automatizált hírlevélfeliratkozás készítése, online bankkártyás fizetési rendszer és Paypal fizetés beállítása

 • 4

  Látogatószerzés és keresőoptimalizálás

 • Hogyan válaszd ki a kulcsszavaidat?
 • Technikai beállítások, amik szükségesek, hogy a honlapod keresőoptimalizált legyen
 • Milyen módszerekkel kerülhetsz fokozatosan egyre feljebb és feljebb a keresők találati listáján?
 • Látogatószerző stratégiák
 • Hogyan építhetsz stabil látogatószámot a keresőforgalomra alapozva állandó aggódás és a versenytársakkal való folytonos rivalizálás nélkül?
 • Látogatószerzés a közösségi médiából: Hogyan fogj neki?
 • Hirdetések: milyen típusú vállalkozásnak hol érdemes hirdetnie? Hogyan vágj bele, ha nincs sok pénzed rá?
 • Mi az a remarketing és hogyan teheted általa hatékonyabbá a vevőszerzésedet?

Eszközök, amiknek a használatát megtanulhatod: Facebook oldal létrehozása és funkciói, keresőoptimalizálás WordPressel, Facebook hirdetési rendszerének kezelése, remarketing célcsoportok létrehozása, Facebook, Instagram és Pinterest marketing alapok, Google cégem használata, videók készítése, szerkesztése, érdekes rövid videók készítése.

 • 5

  Üzemeltetés

 • Érdelődőszerzés: e-mail marketing,  automata hírlevélsorozatok, videómarketing 
 • Hogyan kezeld az ügyfeleket és alakíts ki olyan ügyfélszolgálatot magadnak, amivel minden vásárlód elégedett lesz?
 • Az email marketing alapjai, hírlevélrendszer kialakítása, hírlevélírás, automatizált emailek küldése
 • Webináriumok működése, online tananyagok készítése, online oktatások elkészítésének technikai háttere
 • Hogyan indíts kampányokat, mire kell odafigyelned?
 • Ügyfélmegtartó rendszerek: milyen folyamatokkal és megoldásokkal tudod újra meg újra visszahozni a régi ügyfeleidet?
 • Hatékonyság: a legtöbb induló vállalkozó ide-oda kapkod, hogyan legyen a tevékenységed tervezett és egyre hatékonyabb? Hogyan szerezz több vevőt kevesebb munkával? Megtanulhatod a marketing rendszerek tervezésének alapjait

Eszközök, amiknek a használatát megtanulhatod: képernyőrögzítők, videóvágás, OBS Studio, Facebook oktató csoport létrehozása, Youtube csatorna indítása, kezelése, kampánytervezés és időzítés, időpontfoglaló rendszer beállítása, hírlevélrendszer kialakítása és automatizálása, Listamester használata, ügyfélkezelés

Kinek való a Gazdagmami Tanfolyam 9.0?

Sokan kérdezik tőlem, milyen alaptudás szükséges ehhez a tanfolyamhoz. Nem akarlak becsapni: ha még soha nem dolgoztál irodai programokkal, mondjuk szövegszerkesztővel, ha mindig is távol állt tőled a számítástechnika, akkor ezt a tanfolyamot nem neked találták ki.

Ha szeretnél résztvenni a következő alaptudásnak nem árt, ha birtokában vagy:

 • rendszeresen internetezel, tudod használni a böngészőt, szoktál fórumozni vagy chatelni, nem okoz gondot valamilyen témára rákeresni a Google-ben,
 • képes vagy legalább alapfokon használni szövegszerkesztő programot (pl. MS Word), nem okoz gondot, ha valamit meg kell keresni a menüben, nem ijedsz meg, ha a program "kiír valamit"
 • tudsz naponta fél órát szakítani a tanulásra, gyakorlásra (csinálhatod lassabban is, de akkor lassabban fogsz haladni)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Jelentkezzek-e, ha még nincs üzleti ötletem?

Igen: a piackutatásról szóló leckék pont abban segítenek, hogy megtaláld azokat a piacokat, ahol van kereslet és amihez van kedved. Ezek a leckék szisztematikusan, lépésről lépésre segítenek áttekinteni a piacokat és megkeresni a leginkább neked való üzleti ötletet. Mielőtt nekivágnál meg is valósítani azt, jelentkezhetsz egy konzultációs alkalomra, ahol megnézzük, mit találtál és segítek eldönteni, merre induljál el a továbbiakban.

Hogyan fog kinézni ez az egész?

A tanfolyam leckéit egy zárt online felületen érheted majd el, ahol online is nézheted/hallgathatod vagy a gépedre le is töltheted őket. A tananyag oktatóvideókból és jegyzetekből áll, a leckék átlagosan 15-20 percesek lesznek. Az online tréning június 17-én kezdődik és szeptember 13-ig tart. A tanfolyam során minden munkanapon 1-1 lecke kerül fel a felületre, amelyet bármikor megnézhetsz, akár később is és le is töltheted őket.

Tudok-e kérdezni? Mi van, ha elakadok?

A zárt oldalon a tanfolyam ideje alatt folyamatosan kérdezhetsz. Ha pedig személyes konzultációt szeretnél, a tanfolyam mellé igénybevehető konzultációs alkalmakon Skype-on teheted fel kérdéseidet nekem.

Jelentkezzek-e, ha már van honlapom?

Ha van honlapod, de még egy fillért sem keresel vele, akkor érdemes jelentkezned, mert az első két modul piackutatási és marketing anyagai segítenek újragondolni és tökéletesíteni (esetleg lecserélni) az üzleti modelledet, a látogatottságnövelésről, tartalomfejlesztésről szóló részek pedig szintén hasznosak lehetnek számodra. Ha van honlapod és üzleti modelled, és inkább fejleszteni szeretnéd a meglevő rendszeredet, akkor neked nem javaslom a tanfolyamot, ezesetben a haladó szintű programjaink valamelyikén érdemes résztvenned.

Ajánlod-e ezt a tanfolyamot akkor, ha nemzetközi vizeken szeretnék evezni, és ha nem konkrét terméket, hanem tudást szeretnék “eladni”?

Az anyagaim nemzetközi piacon is alkalmazhatóak, számos külföldi résztvevőnk volt már, Norvégiából, Franciaországból, Chiléből, Kanadából, Egyesült Királyságból és a környező országokból is.A tanfolyam a termékértékesítés mellett az ún. infomarketinggel is foglalkozik, azzal, hogyan lehet a meglevő tudásodra alapozva információs üzletet építeni.

Írtad, hogy holnapszerkesztést is tanulhatunk Tőled. Ezt hogy kell elképzelni? Valamilyen rendszer használatára tanítasz meg? Milyen összegekre kell gondolni, ha saját honlapban gondolkodom?

A honlapkészítésnél arra tanítalak meg, hogyan tudsz egy üres tárhelyre a nulláról honlapot készíteni (tehát nem egy adott szolgáltató ingyen weblapkészítőjét mutatom be, mint pl. a gportal vagy a wix). Olyan megoldásokat mutatok be, amihez különösebb technikai tudásra nincs szükség, ezért programozási vagy HTML ismeretek nélkül is tudod majd követni ezeket a leckéket.
Lesz szó róla, hogyan válassz saját domaint és tárhelyet, milyet érdemes választani, melyik szolgáltatóhoz érdemes menni, mire érdemes odafigyelni tárhelyfoglaláskor. Egy saját domain + tárhely, amivel el lehet indulni évi néhány ezer Forint - ez az induláshoz tökéletesen megfelel.

Nincs családi vállalkozásunk, nincs vállakozó a családomban – javaslod-e hogy most elkezdjem a tanfolyamot? Lehet egyáltalán a GYED ideje alatt vállalkozni?

Ahhoz, hogy vállalkozó legyél, idővel kell, hogy legyen vállalkozásod is (cég vagy egyéni vállalkozás formájában) A tanfolyamot enélkül is elkezdheted, de amikor már termékeid vannak, számlát kell kiállítanod és ehhez kell valamilyen vállalkozás is. A tanfolyam anyagában találhatsz majd egy útmutatót a vállalkozásalapítással kapcsolatos ügyintézési részről is.

Mennyire “személyes” a tanfolyam? Arra gondolok, hogy pl. ha nekem van egy csomó ötletem, akkor a tanfolyam segítségével én magam dönthetem el, hogy melyikkel akarok foglalkozni, vagy esetleg lehet személyesen Tőled tanácsot kérni (én úgy gondolom, hogy Te elég tapasztalt személy vagy, akinek azért jó rálátása van arra, hogy mibe érdemes belefogni és mibe nem.)

A tanfolyam mellett 2x30 perc Skype konzultáción is résztvehetsz amelyhez a csomag mellé ajándékba adunk 2db konzultációs kupont 2x5000 Ft értékben, amiket 2024. december 31-ig használhatsz fel. Ilyenkor csak te és én vagyunk és segítek átnézni a terveidet, megnézni, milyen ötleteid vannak, mire jutottál velük, kérdezhetsz bármit, ami az üzleteddel, marketingeddel kapcsolatos. A tanfolyam anyagában több ponton ötleteket is adok, mikor érdemes konzultációt igénybe venni.

A tanfolyammal csak online vállalkozásra készítesz fel, vagy másfélére is? 

A tanfolyam alapvetően az online vállalkozásról szól, de a piackutatási és marketing ismereteket bármilyen vállalkozásnál felhasználhatod.

Ahhoz, hogy legyen értelme és haszna a tanfolyamnak, s végén beinduljon egy sikeres vállalkozás, ahhoz szerinted napi mennyi időt kell rászánni? 

A haladási tempó csak tőled függ. A tanfolyam leckéit követheted élőben akkor, amikor felteszem őket (minden hétköznap egyet), de az online felületen 1 éven át folyamatosan eléred és le is töltheted őket, hogy bármikor visszanézhesd. Ha hétköznapokon megnézel 1-1 leckét (átlagosan 30 percesek), akkor 3 hónap alatt végigcsinálhatod a tanfolyam anyagát. A leckékhez kérdezni is bármikor tudsz, nem kötelező akkor, amikor kikerül az adott lecke.

Webáruházat szeretnék indítani, nekem érdemes résztvennem rajta?

Igen. A tanfolyam anyagában külön lesz szó a webáruházak létrehozásáról és felfuttatásáról is.

Jelentkezhetek-e, ha nem vagyok kismama?

Igen, a tanfolyamaimon a résztvevők 20%-a férfi 🙂 Ez nem kizáró ok, szívesen látunk mindenkit, aki szeretne tanulni.

 

Mennyibe kerül?

2008-ban egyedülállóként indult el ez a tréning Magyarországon, azóta több, mint tízezren végezték el. Azóta sokan próbáltak hasonlót indítani, de ilyen tematikájú, értékű és részletességű anyagot ennyire jó ár-érték arányban még mindig nem találsz a piacon, ezt garantálom. Vannak különféle pénzcsinálásra okító ebookok és CD-k, sok helyen tanulhatsz marketinget, elolvashatsz rengeteg könyvet, de olyan oktatóanyag, ami lépésről lépésre haladva és a személyes adottságaidat is figyelembevéve épül fel, nincs a piacon.

Hasonló tanfolyamok vannak, egy OKJ-s marketing tanfolyam ára minimum 100.000 Forint körül mozog, egy vállalkozások menedzsmentjével foglalkozó képzés ára szintén 100-150.000 Forint, egy honlapkészítéssel foglalkozó tanfolyam ára 50.000 Forintnál kezdődik, az online marketing tanfolyamokat minőségtől és az iskola hírnevétől függően 20-250.000 Forint között találhatod meg.

Nem húzom az időt, úgyis erre vagy kíváncsi: a Gazdagmami Tanfolyam 9.0 teljes ára most június 14-én pénteken éjfélig br. 49.900 Ft helyett mindössze br. 34.900 Ft, de fizetheted 2 részletben is, ezesetben br. 2x19.900 Forintot kell fizetned.

Ilyen tanfolyamot csak 2 évente egyszer tartok, az előző 2022-ben volt, a következő 2026-ban lesz, ha szeretnél velünk tartani, most tudsz jelentkezni.

Mit kapsz ezért az árért?

Teljes tanfolyami anyag A tanfolyam során 3 hónap alatt alatt elsajátíthatod az online vállalkozás indításához szükséges összes elméleti és technikai tudást. A tanfolyam anyagát 1 teljes évig eléred a zárt oldalon, ezidő alatt tehát bármikor tanulhatsz.

Segítség A tanfolyam ideje alatt bármikor kérdezhetsz tőlem a zárt oldalon. Ha elakadsz a megvalósításban, nem értesz valamit menet közben, szívesen segítek neked.

Konzultációs lehetőség Ha most jelentkezel és 3 napon belül fizetsz, 2 db konzultációs kedvezménykupont kapsz, egyenként 5000 Ft értékben, ezeket 2024. december 31-ig válthatod be 30 perces Skype konzultációkra velem, így br. 15000 Ft helyett 10000 Ft-ért vehetsz részt a tanácsadáson.

Közösség A Gazdagmami Ügyfelek Zárt Facebook csoportjában új partnerekre, barátokra találhatsz, segítséget kérhetsz és nyújthatsz több, mint 3700 online vállalkozó csapatában.

AJÁNDÉKOK, ha június 14-ig jelentkezel:

AJÁNDÉK #1

GDPR, ÁSZF, Adatvédelmi - levesszük a terhet a válladról

Egy új vállalkozás vagy márka elindításánál nehéz eligazodni a jogi kérdések útvesztőjében és sok utánajárást igényel a GDPR szabályainak megfelelő ÁSZF, adatvédelmi nyilatkozat és az ennek megfelelő technikai megoldások beállítása is. Ezért a tanfolyamhoz ajándékba odaadom neked a Szabályos Online Vállalkozás című anyagomat is, amiből megtudhatod:

 • Milyen feltételeknek kell megfelelnie a vállalkozásodnak adatvédelmi téren, mire figyelj oda?
 • Megmutatom pontosan mit kell beállítanod a honlapodon ehhez technikai szinten
 • Összeszedtem, hova mit írj ki, milyen szövegek, megfogalmazások felelnek meg és mik azok, amiket inkább kerülj el,
 • Megmutatom, milyen csalik és milyen űrlapok szabályosak és mik nem,
 • valamint mire figyelj oda a rendelés és a fizetés során.

Ezenkívül kapsz egy:

 • Adatvédelmi feltételek mintát, aminek alapján elkészítheted a sajátodat és egy
 • ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) mintát, ami alapján megszerkesztheted a sajátodat,
 • valamint részletesen elmondom azt is, mire figyelj a kitöltés során, milyen kérdések azok, amikkel érdemes ügyvédhez fordulnod és mik azok, amikkel nem szükséges.

AJÁNDÉK #2

Vidd el az elmúlt 10 év legnépszerűbb Gazdagmami oktatóanyagát AJÁNDÉKBA!

Nem egy jó kampány, nem egy jó termék, nem egy zseniális ötlet.

Az online marketing sikerek legnagyobb titka:
egy rendszer, ami folyamatosan működik.

Hatékonyan.
Automatizáltan.
Minden.
Egyes.
Nap.

Akkor is, ha szabadságra mész.

Akkor is, ha éppen nincs időd a vállalkozásodban dolgozni.

És ez nem ilyen pénzkeresős bullshit, mint amiket a neten sok helyen olvashatsz. Nem arról szól, hogy keress pénzt munka nélkül (mi nem hiszünk a mesékben), hanem arról, hogyan teremts olyan jövedelemforrásokat a vállalkozásodban, amikkel elég egyszer dolgoznod és utána képesek minimális időráfordítással is pénzt hozni. Az igazán nagyra nőtt cégek azért nőttek akkorára, mert vannak ilyen bevételeik és te is képes vagy létrehozni hasonlókat a saját cégedben.

Vállalkozó anyaként pontosan tudom, milyen fontos időhatékonynak lenni. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha amit csak lehet automatizálok és ha a vállalkozásom bevétele és életbenmaradása nem csak azon múlik, vajon éppen ráérek-e dolgozni. Mert egy családban aztán tényleg sok minden történhet, ami még a legjobb időbeosztó anyukát is kivonja átmenetileg a forgalomból, mint például egy betegség, iskolai szünetek, váratlan tennivalók a gyerekek körül. Ilyenkor jön jól, ha a vállalkozás képes "magától" is pénzt termelni, ha van olyan lába, ami jól automatizált és passzív jövedelemre épül.

A legtöbben szeretnék megvalósítani mindezt, de a mindennapi feladatok mellett már nem jut rá idejük vagy pedig nincs ötletük, hogyan is fogjanak bele, mi lehetne az ő vállalkozásukban passzív jövedelem.

Jó hír: a Passzív Jövedelemteremtés Oktatóanyag neked is segít megvalósítani mindezt! Az oktatóanyagból ezekre a kérdésekre kapsz majd választ:

 • Milyen passzív jövedelmek létezhetnek egy vállalkozás esetében?
 • Passzív jövedelmek a neten: Hogyan tegyél szert rá?
 • Hogyan legyen passzív jövedelmed online, ha a vállalkozásod tevékenysége offline?
 • Kitaláljuk, mi lehet a Te témádban a passzív jövedelem!

Mindegy, hogy szolgáltató vagy, webáruházad van, kézművesként, tanácsadóként, oktatóként dolgozol vagy egyedi termékeket gyártasz: a te üzletedben is meg lehet találni a passzív jövedelmek forrásait! És az oktatóanyagban segítek is benne. Konkrét példákon keresztül mutatom be, mi minden biztosíthat számodra passzív jövedelmet és segít elkezdeni az automatizálást is.

Az ajándék értéke: br. 14.900 Ft

Mit mondanak azok, akik nálunk tanultak?

Idén márciusban kezdtük el párommal a Gazdagmami Tanfolyamot, még nem értünk a végére, de az eddig kapott tudással teljes mértékben elégedettek vagyunk és alkalmazzuk. Gyakorlatias és érthető anyag. Segítségével létrehozhattuk első weboldalunkat, amely ugyan még az elején tart, de a tanfolyam további leckéinek elsajátításával biztosak vagyunk benne, hogy egyre közelebb kerülünk a célunkhoz. Köszönjük 🙂

Pongrácz Anita, Teszervezd.hu

2012 tavaszán kezdtem el a Gazdagmami 2.0 tanfolyamot, teljesen a nulláról indulva. Nagyon alapos, nagyon részletes és ami talán egy kezdő számára a legfontosabb, nagyon gyakorlatias anyagot kaptam, melyet egyedül, otthon is fel tudtam dolgozni.
A mellékelt videók, melyen Ági bemutatja pontosan, hogy mikor hova kell kattintani, az olyan vizuális típusoknak mint én, aranyat érnek.
Ennek a tanfolyamnak is köszönhetem, hogy ma már egy saját, működő honlap és vállalkozás tulajdonosa lehetek.
Köszönöm a sok hasznos információt és tanácsot!

Martincsevicsné Jenei Gizella, Gastrolaj.hu

2012-ben vágtam bele a Gazdagmami tanfolyamba, nem konkrét tervekkel, hanem homályos elképzelésekkel. Közben Ági segítségével kiválasztottam az ötleteim közül egyet, és elindítottam a saját honlapomat is. A hipergyakorlatias leckék segítségével 99%-ban egyedül is boldogultam a technikai tennivalókkal. Már emiatt a sikerélmény miatt megérte. 🙂 A tanfolyam során (és azóta a Fb. Gazdagmami zártcsoportban) a folyamatos kérdezési lehetőség megfizethetetlen!
A terveim megvalósításával lassan haladok, de a Gm. tanfolyamnak köszönhetően most már biztos terveim vannak: tudom, mit akarok csinálni, és azt is tudom, hogyan kell csinálnom. Mindezt kizárólag azokban a déli órákban, amikor a kislányom alszik. 🙂

Tóth Viktória, Anyafoz.hu

2012 októberében kezdtem el a tanfolyamot, és december 1-től már működött a honlapom+ webáruházam! Nekem nem wp alapú a honlapom, így amikor először olvastam róla véleményeket, megijedtem, hogy nem fogom tudni használni, de így is nagyon sokat tanultam belőle a piackutatásról, linképítésről, kulcsszavak helyes kiválasztásáról, és ma már nem csak csinosítgatom/frissítem a honlapomat rendszeresen, de önállóan hirdetek is. Nem csak bloggerek, hanem webáruházasok is nagy hasznát veszik!

Varga Marianna, Officekave.hu

Praktikus, könnyen követhető az anyag. A nyári programjaink miatt én nem tudtam naprakészen követni a tanfolyamot, de ez nem jelentett gondot, hisz bármikor elővehettem bármelyik anyagot. Nagyon hasznos megoldás, hogy mindent meg is nézhetünk a videókon, így akkor is érhető, hogy mit kell csinálni, ha nagyon új dolgokat tanulunk.
Az itt összegyűlt csapat pedig hab a tortán: bármikor kérdezhetek, mindig segít valaki, mindig van kivel megosztani az örömöt is! Köszönöm!

Frank Ágnes, Sracnevelde.hu

Tudjátok miért volt jó a Gazdagmami tanfolyam?? Mert amellett, hogy sok hasznos dolgot tudtam meg, ami a vállalkozásomba beépíthettem, sok-sok baráttal gazdagodtam!! Olyan anyákat ismertem meg, akik ugyanúgy gyermekek mellett szeretnének a vállalkozásukban kiteljesedni. Dolgozunk alvásidőben és esti fektetés után kipurcanásig. Dolgozunk a saját és a TI örömötökre!
Köszönjük Vida Áginak, hogy egy közösség lehetünk! 🙂

Lea, Pulyaruha.hu

Nagyon sokat köszönhetek Ági tanfolyamainak. Másképp nem tudtam volna a saját honlapomat fejleszteni. Előtte próbálkoztam más tanácsadókkal, de nem jutottunk eredményre és a pénzem is csak elment. Nem fejlődött a honlapom.
Ági tanfolyamait tavaly májusban kezdtem. Több tanfolyamon is részt vettem és infotermékeit is használom.
Számomra az a legfontosabb, hogy a saját tempómban haladhatok, rendkívül jó háttértámogatást kapunk és a tanfolyami anyagok mind használható gyakorlatias ismereteket adnak jól rendszerezett formában.
Erre a befektetésre azt mondom, hogy igazán megérte az árát. Nem is beszélve arról a rengeteg segítségről, amit a Gazdagmamis társaktól kapunk a zárt csoportban nap, mint nap azóta is.
A fejlődésnek nincs vége. Jó érzés, hogy látom, mit kell tennem ahhoz, hogy folyamatosan javíthassam a tevékenységemet.
Közgazdászként marketinget is kellett tanulnunk az egyetemen, de az nem volt ennyire gyakorlatias és használható, mint Ági tanfolyamai.
Ha csinálnál valamit, de nincs ötleted vagy ha csak nem tudod, hogyan valósítsd meg a céljaidat, érdekel az online marketing, akkor bátran ajánlom a Gazdagmamis tanfolyamokat.
Sok sikert és kitartást kívánok Neked álmaid megvalósításához!

Kökény Réka, Alelekillata.hu

Ez az első online tanfolyam, amin részt vettem. Nem bántam meg, mert egy logikusan felépített tananyagot kaptam, és a saját tempómban tudtam haladni. Ráadásul bekerültem egy önzetlen és segítőkész emberekből álló közösségbe, ahol még tovább fejlődhetek! 🙂

Kozma Orsi, Szelektalj.hu

2012-ben kezdtem el a Gazdagmami tanfolyamot, és abszolút hasznosnak találtam, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki önállósítani szeretné magát, illetve otthonról szeretne dolgozni. Nekem a vállalkozás ötletem és a honlapom már megvolt, de sok témában nagyon sok, kézzel fogható, hasznosítható, gyakorlatias tudást kaptam. Azóta már megírtam a könyvemet is, melyet Interneten keresztül értékesítek.

Richterné Csornai Gabriella, Torpesun.eu

A Külkeren tanultam marketinget, így azt gondoltam, túl sok újdonságot már nem fog jelenteni a GM Tanfolyam, de a saját vállalkozásom elindítása előtt mégis jó lenne felfrissíteni a tudásomat. Ehhez képest csak kapkodtam a fejem, hogy mekkorát fordult ezen a téren is a világ! Olyan dolgokat tanultam, amiknek még csak a létezéséről se tudtam korábban! A GM nélkül, nem túlzás, egyenes bukta lett volna a vállalkozás, ehelyett az Ágitól kapott instrukciókkal, ismeretekkel olyan irányt vett a dolog, hogy hamarosan a nemzetközi piac felé is nyitunk.

Szöllősi Kiss Orsi, Mamarazzafoto.hu

A Gazdagmami tanfolyamot 2010-ben kezdtem el. Ági lépésről-lépésre videóinak, segítségének köszönhetően 3 hónap alatt elkészült a honlapom, melyet a mai napig frissítek az útmutatásai alapján. Köszönöm, hogy kitártad egy " új világ kapuit".

Horváth Judit, Ötleteképítkezőknek.hu

Szívből ajánlom a tanfolyamot mindazoknak, akik segítséget keresnek az önmegvalósításhoz. Nagyon gyakorlatias, izgalmas és igazán inspiráló az anyag! Nekem már van egy marketingkommunikációs diplomám, de össze sem tudom hasonlítani ezt a kézzelfogható tudást azzal, amit a felsőoktatásban kapnak a diákok (persze alapnak az sem volt rossz). Jól ki van találva az egyes leckék hossza, a megjelenése, tényleg praktikus! Imádtam az elméleti részt. Valószínűleg soha nem lett volna bátorságom webáruházat nyitni, ha nem találkozom Ágival és ezzel az anyaggal.
Sok sikert, megéri belevágni!

Kozáry-Biczó Andrea, Anyaparadicsom.hu

A tanfolyami jelentkezést akciós áron ajándékokkal már csak eddig érheted el:

JELENTKEZZ MOST!

Fizetésre bankkártyával, Paypalon vagy átutalással tudsz, amint a befizetésed megérkezett, elküldjük a zárt oldal elérhetőségét.
Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez nem lehet akadály.

Részletfizetés: A csomag árát fizetheted két részletben is, ezesetben az első részletet 8 napon belül, a második részletet 1 hónapon belül kell befizetned, a tanfolyamot anyagának második felét csak akkor kapod meg, ha a második részletet befizetted.

Nincs kifogás, jelentkezz most a gombra kattintva!

Melyiket választod?

Gazdagmami Tanfolyam 9.0
egy részletben fizetve (br. 49.900 Ft helyett br. 34.900 Ft)


3paypal3visamastercard-1
(ha valami miatt a gomb nem működne ezen a linken is tudsz jelentkezni)

Gazdagmami Tanfolyam 9.0
két részletben fizetve (2xbr.26.900 Ft helyett 2xbr.19.900 Ft)


3paypal3visamastercard-1
(ha valami miatt a gomb nem működne ezen a linken is tudsz jelentkezni)