A Gazdagmami.hu bemutatja

Rendszeresen posztolsz a Facebookon, de alig látja valaki? Van megoldás!

Legyél te is azok között, akik 1-1 bejegyzéssel rengeteg emberhez jutnak el, akiknek a posztjait ezrek lájkolják és lelkesen osztják tovább! Az 1 hónapos Facebook Elérés Növelő Kihívásban ebben segítek neked.

Te is érezted már úgy, hogy direkt "szivat" téged a Facebook algoritmus? Hogy bármit is teszel, alig látja valaki az írásaidat?

Persze nyilván hallottad már, hogy nem téged személy szerint utál a Facebook 🙂

És azt is, hogy "jó tartalom" kell a jó eléréshez, de hiába jó, amit csinálsz, valahogy mégsem jutsz egyről a kettőre.

Kézenfekvő lenne a válasz, amit sokan mondanak, hogy ha nem megy, akkor hirdetni kell, biztos ezért csinálja a Facebook ezt, hogy rávegyen a hirdetésre.

De van itt egy bökkenő:

Vannak olyanok, akik nem hirdetnek, mégis "csak úgy" spontán van nagy elérésük. Nekik valahogy mindig lájkok ezrei érkeznek a posztjaikra, az ő videóik alá sokan kommentelnek.

Vajon hogy csinálják ők? Mi lehet a titkuk?

Hogy csinálják azok, akiknek nagy elérése van?

Akik nem hirdetnek és mégis rengeteg reakció van a posztjaik alatt és sokan nézik meg a videóikat?

Van valami a "varázsrecept", amit ők tudnak te meg nem?

Valójában arról van szó, hogy a bonyolult Facebook algoritmus valójában egyszerűen működik: egy egy profil tartalmait szeretik az emberek, akkor egyre több embernek mutatja meg ezeket a tartalmakat. Ugyanis a Facebook célja az, hogy elégedettek legyenek a felhasználók, ehhez pedig olyan tartalom kell, ami miatt újra meg újra feljönnek az oldalra.

Sajnos ez a szabály visszafelé is igaz: ha kevés reakció érkezik egy tartalomra, a következő tartalomnak is kevés elérése lesz, ezért erre is kevés reakció érkezik és így bekerül az oldalad egy lefelé tartó spirálba. 

A jól teljesítő (nagy elérésű, nagy aktivitású) oldalak titka, hogy minden posztjukkal erős reakciót váltanak ki a követőkből és ez segít, hogy a következő bejegyzéseik is nagyobb elérést kapjanak.

Ha viszont a tartalmak érdektelenek, nehezen észrevehetőek (nincs vagy nem érdekes a képanyag), unalmasak, akkor kevés reakció érkezik. Lehet, hogy néhányan elolvassák, de nem nyomnak lájkot, nem osztják meg, nem szólnak hozzá, így egyre kevesebb ember látja őket.

Mit lehet tenni?

Kell egyetlen időszak, amikor folyamatosan szórod a jobbnál jobb tartalmakat, a jobbnál jobb posztokat, amik aktivitásra ösztönzik a követőidet, felpörgetik őket és ezzel felpörögnek az eléréseid is.

Mindezt rendszeresen kell csinálnod.

Egymás után kell kitenned a jobbnál jobb tartalmakat.

Ennyi a titka.

Már csak az a gond, hogy:

- Vannak szuper tartalom ötleteid, de nem állandóan. Néha kifogysz belőlük és egy-egy sikeres poszt után jön egy csomó kudarcos, amit alig lát valaki.

- Folyamatosan tartalmat készíteni melós dolog. Kitalálni, megírni, megszerkeszteni. A legjobb az lenne, ha lenne valaki, aki helyetted letudja ezt a melót. Egy tartalomvarázsló, aki csiribú-csiribá odavarázsolja a szuper tartalmakat és a nagy eléréseket a Facebook oldaladra 🙂

De, ha már felnőtt vagy és nem hiszel a mesékben, úgyhogy rossz hírem van: a varázsló nem létezik. Viszont itt van helyette a második legjobb megoldás, az:

Facebook Elérés Növelő Kihívás

Egy 4 hetes kihívás, amelynek során segítek neked felpörgetni az elérésedet!

Hogyan?

 • az elején segítek meghatározni hányszor és mikor kell posztolnod a jobb elérésért,
 • aztán megmutatok néhány szerkesztési és publikálási megoldást, amivel sokat tehetsz az eléréseid sikeréért,
 • utána kétnaponta kapsz 1-1 poszt ötletet, egy sablont, amit csak át kell írnod a témádra, lemásolnod és minden egyes bejegyzéssel egy lépést tehetsz az eléréseid növelése felé,
 • segítek kitesztelni azt az ideális időpontot, amikor érdemes kitenned a tartalmaidat,
 • és még történet (story) poszt ötleteket és már hasznos tippeket is mutatok az eléréseid növelésére.

Mit érhetsz el a Facebook Elérés Növelő Kihívás segítségével?

Mit is kapsz, ha jelentkezel a kihívásra?

- Kétnaponta 1 feladat

- Szuper poszt ötletek, amiket nem csak most, hanem később is használhatsz

- Beállítási és szerkesztési megoldások a jobb elérésért

- Folyamatosan rugdoslak, hogy ne hagyd abba 🙂

- Ha vége akkor pedig magadtól újra kezdheted az egészet, így fenntartva a sikersorozatodat.

- Csak ingyenes, organikus forgalomnövelő megoldásokat mutatok, nem lesz semmi fizetős megoldás és nem mondom azt, hogy hirdess.

Mi NEM ez a kihívás?

(csak, hogy ne legyen félreértés)

-Nem részletes Facebook marketing tanfolyam (a facebook kommunikáció alapjait és a technikai megoldásokat a Sikerrel a Facebookon tréningen sajátíthatod el)

- Nem grafikai tanfolyam (fogok ötleteket mutatni, milyen képanyagokat készíts, de itt most nincs lehetőség arra, hogy részletesen megtanítsalak bármelyik képszerkesztő használatára)

- Nem követőszerző anyag (nem az a cél, hogy több követőd legyen, hanem, hogy a posztjaid több emberhez jussanak el, az új követők érkezése csak hab a tortán)

Kinek való a Facebook Elérés Növelő Kihívás?

 • Annak, akinek van legalább már 100 követője a Facebookon (ha nulláról indulsz, akkor ne jelentkezz, a teljesen kezdőknek az indulásban a Sikerrel a Facebookon tréningen tanulhatsz)
 • Annak, aki nem elégedett a bejegyzései elérésével.
 • Csoport- és oldal tulajdonosoknak egyaránt ajánlott, ha jobban szeretnék elérni a meglévő követőiket.
 • Annak, akinek "lehalt" egy oldala vagy csoportja és szeretné újraéleszteni (újra aktívvá tenni)
 • Annak, aki úgy érzi "bünteti" őt az algoritmus, direkt kevés embernek mutatja meg a posztjait.
 • Annak, akinek hektikusak az eredményei és nehezen veszi rá magát arra, hogy rendszeresen és következetesen tartalmat készítsen.

Mikor kezdődik? Meddig tart? Mennyibe kerül?

A kihívás akkor kezdődik, amikor jelentkezel és egy hónapon át tart. (rögtön a nyár elején egy csomó új követőt szerezhetsz és sokkal több emberhez jutnak majd el a bejegyzéseid, hurrá!)

Minden második nap egy-egy poszt ötletet és hozzá szerkesztési megoldásokat, terjesztési tippeket kapsz, hogy minél több emberhez jussanak el a tartalmaid.

Mennyibe kerül? Az 1 hónapos kihívás most december 21-ig br. 14.900Ft helyett mindössze br. 9.900 Ft-ba kerül. Ha felveszel valakit a feladatra, aki rendszeresen posztol neked, minimum havi 25-30.000 Forintot kéne kifizetned, de innentől erre nem lesz szükséged, mert már tudni fogod mit és hogyan csinálj.

Bátor kérdések - őszinte válaszok

Ha most megnövelem az elérést, nem fog újra leesni? +

Ha a kihívást végigcsinálod és aztán nem posztolsz többet, akkor biztosan. Nulla munkának az eredménye is nulla. Ha viszont végigcsinálod és aztán a megszerzett tudást, rutint és ötleteket tovább kamatoztatod, újra meg újra megtapasztalhatod, milyen könnyen lehet elérni az embereket függetlenül attól, hogy az algoritmus éppen "szeret" téged vagy sem 🙂

Miért fontos a jó elérés? +

Mert így több embert érsz el a tartalmaddal, az üzeneteddel és több vevőt tudsz szerezni. Közösséget építenél? Hogyan, ha senki sem látja a tartalmaidat? Egy fontos üzenetet szeretnél átadni a világnak? Hogyan tennéd, ha senki sem olvas? Az elérés csak egy szám, de ez az, ami a kulcs az összes többi célhoz, amit el szeretnél érni a Facebookon.

Te hány embert érsz el? +

Készítettem egy screenshotot a mai (amikor ezt a szöveget írom) állapotról, amiben látszik, hány emberhez jutottak el a bejegyzések és mekkora volt az aktivitás (és ez egy nyugodt vasárnapi nap volt, ami nem a legaktívabb):

De én pont most nem érek rá, majd csak később... +

Nyugi, akkor sem történik semmi, ha most pont nem érsz rá. Ha megveszed a hozzáférést a kihíváshoz, a kihívás zárt oldalának hozzáférését 1 évig folyamatosan elérheted, aminek során bármikor végigcsinálhatod az egészet elölről és ha szeretnéd, le is mentheted a leckéket, így bármikor újra előveheted.

A jelentkezés végetér:

No, bevállalod? Panaszkodsz tovább az alacsony eléréseidre vagy 2024-ben sokkal több embert érsz el, mint valaha?
Dönts most és jelentkezz itt:

Klikk a gombra és már le is foglaltad a helyed a kihívásra! Fizetésre bankkártyával, Paypalon vagy átutalással tudsz, amint a befizetésed megérkezett, elküldjük a zárt oldal elérhetőségét. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez nem lehet akadály.


3paypal3visamastercard-1
(ha a gomb valami miatt nem működne, klikk ide)

Kérdésed van? Keresd ügyfélszolgálatunkat! Email: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12 | Messenger: m.me/gazdagmami