Könymarketing tréning Vida Ágival!
 

Mindig is egy saját könyvre vágytál?

Akkor ezt a tréninget imádni fogod!

Eszed ágában sem volt eddig könyvet írni?

Akkor olvass tovább, mert kiderülhet, hogy mégiscsak jó megoldás lehet neked egy könyv.

 

Tele van az asztalfiókod vázlatokkal, a Dokumentumok mappád megkezdett írásokkal...

Van egy blogod tele bejegyzésekkel, egy Facebook oldalad tele postokkal, és a fejed tele még sok-sok jó gondolattal, amit úgy papírra vetnél...

De félsz belevágni a könyvkiadásba, mert az állítólag macerás és drága dolog, a könyvpiac egyébként is haldoklik és úgy érzed, semmi esélyed nem lenne?

Ha ezt az oldalt végigolvasod és a végén cselekszel, a következő nem várt kockázatok és mellékhatások léphetnek fel:

 • Megírod az első könyvedet.
   
 • Megtanulod, hogyan kell mindenféle előzetes befektetés nélkül kiadni azt (igen, nyomtatásban).
   
 • A könyved valóban el is jut az olvasókhoz, mindazokhoz, akiknek szüksége lehet rá.
   
 • Miközben mindenki nyafog, hogy nem talál kiadót, és, ha mégis, a kiadók nem tudják eladni a könyvét, te magánkiadásban is tarolsz a piacon.
   
 • Nem csak saját csatornákon, hanem viszonteladókon keresztül (ott lehet a hipermarketben, a drogériában...) is tudsz majd eladni és tudni fogod azt is, hogyan reklámozd ezt fillérekből.
   
 • Senki nem érti majd, hogyan csináltad :)
 

Nem csak könyv...

Egy könyv sokkal többet hozhat a vállalkozásodba, mint azt gondolnád:

termek A könyved lehet egy szuper termék

HA TUDOD, MILYEN ÜZLETI MODELLEL TUDOD A BENNE REJLŐ LEHETŐSÉGEKET MÉG JOBBAN KIAKNÁZNI

vevoszerzesLehet egy szuper vevőszerző eszköz is

SEGÍT MEGSZEREZNI A PIAC KRÉMJÉT, SŐT: MÉG A PIACODAT IS ÉPÍTHETED VELE, HA ÜGYESEN CSINÁLOD ;)

vnalzoEl tudod adni egyedül, magánkiadásban

ÉS MÉG KERESKEDELMI FORGALOMBA IS KERÜLHET, CSUPÁN AZT KELL MEGTANULNOD, HOGYAN ÉPÍTS FEL OLYAN ÜZLETI MODELLT, AMI EBBŐL KIHOZZA A MAXIMUMOT

raketaAkár nemzetközi piacra is kimehetsz vele

ÉS EZ NEM IS OLYAN NEHÉZ, MINT AZT GONDOLNÁD...

Ahol pedig mindezt megtanulhatod, az nem más, mint a

KÖNYVMARKETING TRÉNING

Egy 2 DVD-ből álló 27 leckét tartalmazó tudáscsomag Vida Ágival,

ahol a következőket tanulhatod meg:

1. Mi is a célja a könyvednek? avagy: A KÖNYV, MINT ÜZLETI MODELL

2. Könyvírási módszerek (ha nincs időd, kedved, rutinod megírni...)

Eddig azt hitted, könyvet írni csak úgy lehet, hogy leülsz és írsz. Tévedtél.
Ebben a modulban bemutatok több könyvkészítési módszert és megnézzük azt is, neked melyiket érdemes választanod.

3. Hogyan terjeszd a könyvedet?

4. A csomagolás

5. Add el a könyved!

Könyvmarketing alapok:

A KAMPÁNY:

Megmutatom a könyved teljes marketingkampányát lépésről lépésre. Onnantól kezdve, hogy még nincs készen a könyv, egészen odáig, hogy már kapható.

Megnézzük a kampány eszközeit:

Végigmegyünk a bevezetési kampányodon lépésről lépésre:

A folyamatos értékesítés:

Mit is kapsz, ha megtanulod a tudásanyagban foglaltakat?

Mit mondanak, akik már elvégezték a tréninget?A könyvem még nem jelent meg - még dolgozom rajta. Az online tanfolyam abban segített, hogy jobban átlátom a szükséges tennivalókat. Hálás vagyok a sok információért.
Köszönet Neked Ági! (Janok Júlia, www.vallalkozasszlovakiaban.hu)
Még csak most van folyamatban a lektorálás és a könyv kiadása, de a nyáron megjelenik. A tréning sok szempontból segített, különösen abban, hogy merjek magánkiadásban gondolkodni. (Papné Bói Anna, A SzóVarázs című könyv szerzője)

dr tiszta vízMár kész volt a könyvünk amikor a Könyvmarketing tréning elindult , de az értékesítéséhez rengeteg ötletet kaptam. De nagyon sokat segített a következő könyvük megírásához.

Életem egyik legjobb befektetése volt.

(Gardalits János
, a Dr.Tiszta Víz című könyv szerzője)


szoptass ügyesenA tréning alapján teljesen átalakítottam a könyv "századeleji" weboldalának szerkezetét, dizájnját és tartalmát, a megrendelő gombbal együtt. :)
És bár még messze áll az elképzelt "tökéletestől", elkezdtem végre hirdetni is, a lépésről-lépésre remarketing útmutató alapján - és most újra érkeznek látogatók és főleg: megrendelők!


(Patak Gyöngyvér, a Szoptass ügyesen! című könyv szerzője)


ízek étkek évszakokImádtam a Könyvmarketing tréninget, mert egy olyan izgalmas világba vezetett be, amiről korábban foglamam sem volt! A tanultak sokat segítettek abban, hogy a gyártás ne legyen anyagi csőd, a megjelenéskor pedig már a webshop előtt sorakozzanak az izgatott vásárlók!

(Szöllősi-Kiss Orsolya, az Ízek-Étkek-Évszakok című könyv szerzője)tündérföldön A tréning útmutatót adott lépésről-lépésre és rengeteg ötletet.

No, meg a hitet, hogy egy álom megvalósítható:)


(Tóth Anita, a Tündérföldön című könyv szerzője)

 

 

A Könyvmarketing tréninget az anyag megjelenésekor egyből megvettem, végig is hallgattam, de végül a tervezett könyvek egyike sem készült el, még nem volt elég erős a gondolat, hogy könyvet szeretnék írni.

2017 januárban azonban elhatároztam, az idén a könyvnek el kell készülnie. A tréninget újra hallgattam és megszületett a terv is időpontokkal és stratégiával együtt. Nem csoda, hogy így már az eredmény sem maradt el a könyv 2017 május utolsó hetére elkészült.

A stratégiának köszönhetően 632 db könyvet adtam el előrendelésben, úgy hogy a 2/3-át nem kedvezményes áron, hanem plusz szolgáltatással. Szerintem ez a tréning sem volt rossz befektetés, ahogy az én könyvem sem az olvasóimnak.

(Fa Kinga a Konyhapénzből nyaralás című könyv szerzője)fa kinga könyvKi készítette a tananyagot és hogy jön ahhoz, hogy erről tanítson?

vida ágnesSzia, Vida Ági vagyok, 4 bestseller könyv szerzője. Mióta az eszemet tudom olvasok és írok, számomra természetes volt, hogy egyszer saját könyvem is lesz. Csakhogy a kiadók nem kapkodnak a lelkes, de még ismeretlen szerzők után és millióim sem voltak a könyvkiadásra, így aztán 2008-ban, amikor először találkoztam a magánkiadás lehetőségével, úgy döntöttem, belevágok. Az első könyvből mindössze 50 példány készült digitális nyomdában, ami 2 nap alatt el is kelt és a bevételből elkészült a következő 200 példány. Ebből a könyvből azóta is évente több ezer példány talál gazdára. A következő néhány évben beletanultam a könyvszakmába, jártam a legnagyobb külföldi könyves konferenciákon és kiállításokon (London, New York), kiadtam további 2 saját könyvet és jópár ügyfélnek is segítettem a megjelenésben. A nemzetközi kiadásban is szereztem tapasztalatot, az egyik könyvem szlovákul és németül is megjelent. Mindegyik könyvemből több tízezer példány talált gazdára, az Anyapszichológia című könyvem 2014-ben az Év Ismeretterjesztő Könyve volt. A kiadással, marketinggel és forgalmazással kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled ebben a tanfolyamban.

És most még ezt is megkaphatod...

Ha pedig igazán gyümölcsöző eredményeket szeretnél, kérd hozzá ezt is:

online médiabirodalom tréning

A marketing rendszered tökéletes kiegészítője: a tartalom, ami látogatókat hoz, értéket ad, kapcsolatot épít, közösséget formál és nem utolsósorban: elad!

Hogyan írj ilyen tartalmat?


Hogyan szervezd a megjelenéseidet rendszerré, ahelyett, hogy véletlenszerűen írogatnál a blogba, a hírlevélbe, a Facebookra?
Hogyan juss be a tartalmaid révén akár a médiába is?


Ebben az Online Médiabirodalom Tréning segít neked.

Mit tanulhatsz meg az Online Médiabirodalom Tréning anyagából?


 • Piackutatás: mi érdekli igazán a célcsoportodat? Milyen felületeken érheted el őket?
 • A keresőoptimalizált webszövegírás módszerei (hogy az írásaid, videóid új látogatókat hozzanak neked)
 • Hogyan építs aktív közösséget, akik hozzászólnak, megosztanak?
 • Blog, Facebook, Honlap, Hírlevél, Youtube - Mit kell tenned, hogy ne mindegyik önmagában álló időrabló legyen, amire külön-külön figyelmet kell fordítanod, hanem erősítsék egymást és összehangoltan építsék az üzletedet?
 • Látogatószerzés, listaépítés és eladás bloggal: melyiket hogyan csináld?
 • Hírlevél: hogyan írj érdekes, változatos hírleveleket, amikről nem leiratkoznak az olvasók, hanem lelkesen olvassák, továbbadják, terjesztik...
 • Videók és webináriumok: hol a helyük az online marketingedben? Hogyan használd őket?
 • Facebook: rengeteg ötlet és módszer, amivel érdekes postokat írhatsz, ismertséget szerezhetsz és eladhatsz a Facebookon

Az Online Médiabirodalom tréning anyaga szintén 27 leckéből (hanganyagok, jegyzetek, oktatóvideók) áll, amiket 2 DVD lemezen kapsz meg. A csomag értéke: br.19900 Ft, de ha most a Könyvmarketing tréninggel együtt rendeled meg a két oktatócsomagért együtt br. 49.800 Ft helyett csak br. 39.900 Forintot kell fizetned!

ÁLLJ! Lehetsz te is sikeres szerző! Rendelj most, vágjunk bele és hamarosan a te könyvedhez is gratulálhatok!


Rendeld meg most!


Jelentkezés és fizetés után elküldjük neked a csomagot. Fizetésre átutalással, postai rózsaszín csekken, utánvétellel vagy Paypalon van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap. Megrendelés után azonnal automatikusan küldjük számodra a fizetéshez szükséges adatokat és a proforma számlát.
Ha van Gazdagmami kuponod vagy VIP kártyád a kupon felhasználói szabályzatot itt, a VIP kártya szabályzatot pedig itt találod.


Melyik csomagot választod?
Könyvmarketing Tudáscsomag
+ Online Médiabirodalom csomag
(br. 39.900 Ft)
Csak a Könyvmarketing
Tudáscsomagot kérem
(br. 29.900 Ft)


Jaj, de tetszik, nyomok egy lájkot!
 
Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

Gazdagmami Kft. Ügyfélszolgálat | E-mail: megrendeles@gazdagmami.hu | Telefon: 06-30-574-72-12